ce inseamna un set de vase

Ce este un set de vase la mașinile de spălat?

Dacă nu ai mai deținut o mașină de spălat vase până acum, ai observat cel mai probabil că acestea au o capacitate specifică de spălare. Capacitatea diferă de la un model la altul și este exprimată în seturi de vase. În cazul în care întrebi ce este un set de vase la mașinile de spălat, atunci ai ajuns la locul potrivit.

În acest articol ne-am propus să răspundem la această întrebare. Găsești răspunsul în rândurile imediat următoare.

Foarte rar se explică ce este un set de vase, mai exact câte vase și ce articole sunt incluse mai precis în acest set.

Ce articole sunt incluse în setul de vase?

La ce se referă producătorii care realizează cele mai bune mașini de spălat vase? Ei bine, află că aceștia fac referire la toate articolele necesare pentru a lua cina. Mai precis, sunt incluse următoarele elemente:

  • farfuria pentru supă:
  • farfuria plată pentru felul doi;
  • farfuria pentru salată;
  • farfurie mică pentru diferite gustări;
  • ceașcă;
  • lingură și furculiță.

Acestea sunt, așadar, articole care formează un set de vase. Nu sunt incluse aici tigăile sau alte articole folosite în timpul gătitului, ci acestea sunt contorizate separat în ceea ce privește capacitatea mașinii de spălat vase.

Pot exista însă și excepții de la un producător la altul. Cu toate acestea, în general un set de vase este format din articolele mai sus menționate.

De asemenea, trebuie să ai în vedere că uneori articolele folosite în timpul mesei pot avea dimensiuni mai mari decât cele standard, motiv pentru care capacitatea exprimată în seturi va fi în realitate mai mică. Nu va fi vina mașinii de spălat vase, ci a articolelor tale de servit masa.

Este recomandat ca vasele să fie așezate cu susul în jos, astfel încât să fie bine spălate.

Ce vase să nu introduci într-o mașină de spălat vase?

Sunt anumite articole pe care nu trebuie să le speli în mașina de spălat vase. Aici includem vasele din aluminiu, deoarece acestea se pot oxida odată cu trecerea timpului. Vasele de argint sunt, de asemenea, incluse.

Nici vasele din plastic nu se spală în mașina de spălat vase, deoarece temperaturile înalte le pot afecta.

În cazul în care ai vase din porțelan ce conțin diferite elemente murale, atunci ar trebui să eviți introducerea lor în mașina de spălat.

De asemenea, articolele ce conțin lemn nu ar trebui spălate la mașină. Articolele din cristal este de preferat să le speli manual.

În general, mașinile de spălat vase au capacități mici (de la 4 la 8 seturi de vase), medii (9-12 seturi) sau mari (de la 12 la 17 seturi sau chiar mai mult).

Atunci când îți cumperi mașina de spălat vase, va trebuie să te gândești care sunt nevoile proprii, pentru a putea alege capacitatea ideală de spălare.

Urmărește-mi blogul pe Google News.

Alătură-te celorlalți 5 abonați.
Împărtășește-ți dragostea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.