cel-mai-bun-baby-monitor

Cel mai bun Baby Monitor pentru tine și copilul tău

Atunci când ai copii, trebuie să fii mereu cu ochii pe ei, indiferent de vârsta pe care o au. Cu toate acestea, nu este chiar atât de ușor să faci asta. Iar asta deoarece viața unui părinte este mereu aglomerată de activitățile de creștere a copilului și nu numai. În acest sens, cel mai bun baby monitor îți poate fi de mare ajutor. Sunt niște aparate simple, dar foarte practice, care îți permit să fii mereu cu ochii pe cel mic, chiar dacă nu ești în preajma lui.

Iar pentru că suntem conștienți cât de important este pentru un părinte să aibă parte de performanțele unui baby monitor ieftin și bun, în acest articol ne-am propus să vorbim pe această temă. Astfel, dacă și tu ești în căutarea unui baby monitor performant, atunci recomandările din acest articol îți vor fi de mare ajutor.

Cele mai bune aparate de tip baby monitor în 2021 – recomandări, păreri și recenzii

Te întrebi care sunt cele mai bune aparate de tip baby monitor în 2021? Ei bine, am pregătit noi câteva recomandări pentru tine! Am analizat piața și am căutat aparatele de monitorizare video a bebelușilor cele mai apreciate de părinți. Am trecut prin o mulțime de păreri și într-un final am putut face o selecție a celor mai multe aparate de tip baby monitor de pe eMag. Iată care sunt recomandările noastre:

Recomandarea Casa365.ro: Baby Monitor Audio-Video, Mappy VBM-8700

Acest Baby Monitor Audio-Video Mappy VBM-8700 are peste 450 de păreri bune pe eMag. Practic, toată lumea îl laudă! Așa că dacă ai nevoie de un baby monitor bun, acesta ar trebui să fie modelul pe care să îl cumperi. Îl poți găsi la reducere dacă vei apăsa pe butonul de mai sus, așa că nu ar trebui să stai prea mult timp pe gânduri.

Ce trebuie să știi despre acest sistem monitorizare video pentru bebeluși Mappy VBM-8700? Ei bine, îl vei putea folosi atât pentru a vedea bebelușul precum și pentru a-l auzi, iar astfel nu va trebui să stai cu ochii pe aparat pentru a afla când s-a trezit cel mic. În plus, vei putea folosi acest baby monitor Mappy VBM-8700 pentru a-ți supraveghea copilul de la o distanță de până la 260 de metri, atât timp cât nu există pereți între cele două dispozitive.

În plus, îi vei putea vorbi copilului fără a te deplasa, ci folosind unitatea dedicată ție. Mai mult decât atât, acest baby monitor grozav are funcție de monitorizare a temperaturii, dispune de 8 cântece de leagăn și chiar de funcția night vision, întocmai pentru a-ți putea supraveghea copilul. Modul eco îți permite să faci economii de energie. În interior, vei putea folosi aparatul la o distanță de 50 de metri.

Ecranul aparatului pe care îl vei folosi ca părinte are 3.2 inch, adică 8 centimetri, și este de tip LCD. Astfel, imaginile vor fi suficient de clare și calitative datorită rezoluției de 320×240 pixeli. Aparatul baby monitor audio-video Mappy VBM-8700 se încarcă în doar 4 ore.

Ceea ce e și mai important este că aparatul atunci când aparatul detectează mișcare, sunet sau dacă temperatura nu este prietenoasă cu cel mic. Astfel, vei ști mereu ce se întâmplă în camera lui și îi vei putea oferi cele mai bune condiții.

În final, prețul excelent este un alt detaliu care recomandă Mappy VBM-8700 cel mai bun baby monitor! Vezi reducerea de preț. Iar dacă îl vei cumpăra, te vei alătura celor peste 450 de persoane cu păreri și recenzii pozitive!

2 Baby Monitor si Camera Audio-Video Wireless Pentru Supraveghere Bebe, „SpyBaby™”

Un alt baby monitor foarte bun este și acest model, SpyBaby. Mai exact, este vorba despre un sistem de supraveghere video pentru bebeluși. Care sunt caracteristicile care recomandă acest baby monitor SpyBaby? Ei bine, există o mulțime! În primul rând, acesta este un model wireless care transmite atât audio cât și video. Ecranul este unul HD, de 3,2 inch, foarte generos așadar.

În plus, ai parte de vedere nocturnă cu infraroșu, pentru a putea fi cu ochii pe cel mic și atunci când în cameră este întuneric. Funcția Talk-Back se dovedește a fi de mare ajutor atunci când vrei să îi vorbești celui mic de la distanță. Acest model are, de asemenea, funcție de monitorizare a temperaturii dar și 8 cântece de leagăn, pentru a-l liniști atunci când copilul este agitat. Suzetele cadou reprezintă un bonus simpatic.

Se încarcă, de asemenea, în 4 ore și are acum un preț excelent. Așa că te sfătuim să profiți de reducerile actuale și să alegi acest model, dacă cel anterior nu este pe placul tău.

3 Set Baby Monitor Wireless BabyToy™ iC-01

Cea de-a treia recomandare din lista noastră de cele mai bune aparate tip baby monitor este BabyToy iC-01. Este, de asemenea, un model wireless de tip Full HD, având vedere nocturnă, sunet bidirecțional dar și funcție push to talk. În plus, rotirea automată se dovedește a fi de mare ajutor, la fel precum senzorul de mișcare.

O funcție pe care noi o găsim foarte importantă la acest baby monitor este faptul că poți urmări copilul de pe telefonul mobil. Ba chiar mai mult decât atât, poți monitoriza camera copilului de pe 10 telefoane simultan. Astfel, fiecare părinte și chiar bunicii pot urmări să vadă ce face cel mic. De asemenea, imaginile pot fi urmărite chiar și de pe PC.

Funcția de rotire la 360 de grade îți permite să fii la curent cu orice mișcare din camera copilului tău, ceea ce ni se pare, de asemenea, foarte util! Mai mult decât atât, vei putea face zoom pentru a vedea cu exactitate ce se întâmplă în încăpere.

De asemenea, ai posibilitatea de a vorbi cu cel mic prin funcția de talk back. Iar dacă dorești, camera poate fi dotată cu un card SD pe care vor fi salvate imaginile, o altă funcție de mare ajutor.

Aplicația instalată pe telefonul mobil îți va permite să monitorizezi activitatea celui mic de la distanță, fiind deci un sistem de supraveghere video a copilului de mare performanță. Dispune de senzor de detecție a mișcării, iar setul baby monitor wireless va porni o alarmă atunci când mișcarea este depistată.

Acest sistem de monitorizare a bebelușilor cu senzor de mișcare este de departe unul dintre cele mai bune aparate de acest tip! Prin urmare, sigur ai și tu păreri bune despre el, așa că ar trebui să ai în vedere reducerea de preț de care beneficiază acum. Vezi care este cel mai bun preț!

Cum alegi un baby monitor bun – caracteristicile pe care ar trebui să le ai în vedere

Ei bine, sunt o mulțime de aspecte pe care ar trebui să le urmărești atunci când ai nevoie de un baby monitor bun. Și totuși, nu te poți pripi. Nu dacă îți dorești să cumperi cel mai bun aparat de tip baby monitor. Prin urmare, dacă îți propui să alegi un sistem de monitorizare video a bebelușului tău cât mai performant și mai eficient, acest articol te va ajuta să faci o alegere inspirată. Mai exact, îți prezentăm care sunt caracteristicile de care ar trebui să ții cont atunci când cumperi un astfel de aparat. Iată care sunt acestea:

Ecranul unității părinte

Înainte de toate, cel mai important este să ai la dispoziție un ecran de calitate, care să îți ofere o bună perspectivă asupra ceea ce se întâmplă în camera celui mic. Prin urmare, sfatul nostru este să alegi un model cel puțin HD sau chiar Full HD. Vei distinge astfel cu ușurință tot ce face bebelușul fără a fi nevoie să te chinui să înțelegi ceva. De asemenea, dimensiunile ecranului contează. Chiar dacă sunt dispozitive portabile, de mărimi nu foarte mari, ar trebui totuși ca ecranul să fie suficient de generos pentru a beneficia de imagini clare și detaliate.

Cele mai multe monitoare video pentru bebeluși au ecrane de peste de 2 inch, iar un astfel de model ar trebui să alegi și tu. Un ecran de 3.5 inch va fi mai mult decât suficient pentru un sistem de monitorizare video a copilului.

De asemenea, sunt unele camere video pentru supravegherea bebelușului la care te vei putea conecta cu telefonul mobil, iar astfel vei avea parte de un ecran mult mai generos.

Capacitatea de a emite audio

Important este să poți beneficia de o transmisie atât video cât și audio. Iar asta deoarece nu vei sta mereu cu ochii pe ecranul aparatului, însă cu toate acestea trebuie să știi când s-a trezit cel mic. De aceea, ar trebui să ai în vedere achiziționarea unui aparat care înregistrează și sunetul, astfel încât să poți auzi chiar și zgomotele din camera celui mic.

De asemenea, calitatea sunetului ar trebui să fie cât mai bună, întocmai pentru a putea avea o perspectivă exactă asupra a tot ce se întâmplă în camera în care se află copilul tău.

Raza de acțiune

Marele avantaj al aparatelor de supraveghere video a copiilor este întocmai faptul că îți oferă posibilitatea de a urmări ce face copilul tău de la distanță. Prin urmare, distanța reprezintă un alt detaliu ce ar trebui să te preocupe. Raza de acțiune a unui baby monitor ieftin și bun poate fi mai mare sau mai mică. Sigur că este recomandat să optezi pentru un model cu o rază de acțiune cât mai mare, întocmai pentru a putea vedea ce face cel mic chiar și atunci când nu ești foarte aproape de camera lui.

Cu cât raza de acțiune este mai mare, cu atât mai bine. Iar asta deoarece pereții pot afecta raza de acțiune, blocând semnalul transmis de aparatul ce îl filmează pe cel mic. Practic, recomandarea noastră este să ai în vedere un aparat cu o rază de acțiune de cel puțin 50 de metri la interior și 200 de metri la exterior. Vei găsi modele cu raze de acțiune mai generoase, dar și mai slabe. Nu uita însă, cu cât mai mare e raza de acțiune, cu atât mai bine! Iar asta deoarece îți vei putea dori, la un moment dat, să îl supraveghezi pe cel mic chiar dacă el se află în casă, iar tu în curte, de exemplu.

Alege un baby monitor care te avertizează atunci când ai ieșit din raza de acțiune, pentru a nu risca să nu mai fii la curent cu ce face cel mic.

Funcții și caracteristici utile

Vei descoperi foarte rapid că aparatele de supraveghere video cu senzor de mișcare pot avea o mulțime de funcții și caracteristici utile. Prin urmare, nu ar trebui să ignori acest detaliu, mai ales dacă îți dorești să te bucuri cât mai mult de noua achiziție. Iată care sunt câteva dintre cele mai utile funcții pe care un Baby Monitor bun ar trebui să le aibă:

 • Funcția Talk Back – aceasta îți permite să îi vorbești copilului chiar dacă nu ești în încăpere, folosind unitatea părinte. Astfel, îl vei putea liniști atunci când e agitat fără a mai fi necesar să te deplasezi lângă el. Este o funcție simplă dar de mare ajutor, vei vedea;
 • Funcția de rotire la 360 de grade – atunci când vrei să fii cu ochii pe cel mic nu numai când doarme ci și când se joacă prin cameră, funcția de rotire la 360 de grade îți va permite să fii mereu cu ochii pe el. Practic, camera video se va roti în funcție de cum dorești iar astfel vei urmări fiecare mișcare din încăpere;
 • Funcția de zoom – totodată, poți vedea cu exactitate ce face bebelușul folosindu-te de funcția de zoom. Practic, vei mări imaginea iar astfel vei ști cu precizie dacă bebelușul s-a trezit sau nu;
 • Funcție de Night Vision – nu îți dorești să folosești cel mai bun baby monitor doar ziua, ci probabil și noaptea. Ei bine, în acest sens ar trebui să optezi pentru un model cu night vision. Această tehnologie folosește, cel mai adesea, infraroșu pentru a-ți afișa imagini clare chiar și atunci când în încăpere este întuneric;
 • Funcție de detectare a mișcării – vrei ca aparatul de monitorizare video pentru bebeluși să te anunțe când în camera celui mic există o activitate de mișcare? Funcția aceasta se poate dovedi a fi foarte prețioasă! Iar asta deoarece nu va trebui să fii mereu cu ochii pe aparat, pentru a ști când cel mic s-a trezit. Practic, dispozitivul te va alerta când copilul s-a trezit și se mișcă în pătuț;
 • Funcție de detectare a sunetului – la fel de utilă poate fi și funcția de detectare a sunetului, atunci când nu ești foarte atent la aparat. La fel precum cea de mai sus, funcția de detectare a sunetului te anunță când cel mic s-a trezit sau când plânge, de exemplu;
 • Senzor de respirație – cel mai bun baby monitor dispune, mai nou, de un senzor care analizează respirația celui mic și te anunță dacă respirația s-a oprit pentru o perioadă mai mare de timp decât cea normală. Astfel poți preveni anumite accidente cauzate de diferite probleme de sănătate;
 • Funcție de analizare a temperaturii – sigur vrei ca bebelușul tău să beneficieze de cele mai bune condiții, nu? Ei bine, temperatura din camera acestuia este importantă iar tu ar trebui să știi atunci când există anumite modificări ale temperaturii ce ar putea compromite confortul celui mic. Prin urmare, un baby monitor cu termometru te va ajuta de minune în acest sens;
 • Funcție de analizare a umidității – la fel de importantă este și umiditatea din camera celui mic, iar dacă vrei să păstrezi un nivel optim al umidității, atunci ai putea cumpăra un baby monitor ieftin cu funcție de analizare a umidității;
 • Cântece de leagăn – majoritatea aparatelor baby monitor au în memorie cântece de leagăn pe care le vei putea reda pentru a-l calma pe cel mic. Numărul cântecelor de leagăn poate varia de la un model la altul iar cu cât sunt mai multe, cu atât mai bine;
 • Lampă de veghe – unele camere de monitorizare a copiilor pot avea funcția de lampă de veghe, iar astfel ai rezolvat două probleme dintr-o lovitură;
 • Funcție de memorare a imaginilor filmate – dacă vrei să știi că babysitter-ul are un comportament ok și are grijă de copilul atunci când ești plecată, ai putea folosi babymonitorul pentru a salva imaginile pe un card SD. Sunt modele ce dispun de această opțiune ce se poate dovedi a fi, la rândul său, de mare ajutor;
 • Control de pe telefonul mobil – anumite camere video pentru copii îți oferă posibilitatea de a urmări imaginile direct de pe telefonul tău mobil. Sigur te va încânta această funcție;
 • Mod ECO – dacă dorești să beneficiezi de o autonomie cât mai generoasă, modul ECO îți oferă această posibilitate. Mai exact, unitatea părinte va funcționa doar atunci când este necesar, în baza senzorilor de mișcare și de sunet, iar astfel bateria va ține mai mult.

Lista noastră de funcții utile pentru un baby monitor poate continua la nesfârșit. Acestea sunt însă câteva dintre cele mai importante și mai utile, de care ar trebui să ții cont și tu atunci când cumperi cel mai bun baby monitor. Nu uita: cu cât sunt mai multe funcții, cu atât mai bine!

Canalele de comunicație

Pentru ca semnalul să nu se piardă atunci când te aștepți mai puțin, ar trebui să optezi pentru achiziționarea unui baby monitor cu multiple canale de comunicație, iar astfel semnalul nu se va pierde niciodată, în ciuda tuturor dispozitivelor din jur care ar putea interfera cu frecvența dispozitivului.

Bateria

Sigur îți dorești un baby monitor care să îți ofere o autonomie cât mai extinsă, nu? Dacă aparatul cu cameră din încăperea celui mic va fi conectat mereu la o sursă de energie, unitatea părinte va fi dotată cu un acumulator ce va dispune de o autonomie mai mare sau mai mică, în funcție de modelul ales. Prin urmare, îți recomandăm să fii atent la acest detaliu și să alegi un aparat de supraveghere video pentru copii cu autonomie cât mai extinsă. Astfel, încărcarea va fi mai rar necesară, bucurându-te de portabilitate maximă.

Modul ECO se dovedește a fi de mare ajutor pentru economisirea bateriei.

Garanție

În final, garanția reprezintă un aspect care trebuie să te preocupe. De ce credem asta? Ei bine, vei investi o sumă de bani în achiziția celui mai bun baby monitor și nu îți dorești să te dezamăgească. De aceea ar trebui să ai în vedere achiziționarea unui baby monitor cu garanție de cel puțin 2 ani astfel încât orice defecțiune să poată fi reparată gratuit. Cu cât garanția este mai mare, cu atât mai bine.

Cât costă un baby monitor bun? Ce preț va trebui să plătești?

În final, ai mai putea ține cont doar de prețul aparatului tip baby monitor pe care îl cumperi. În acest sens îți poți stabili un buget iar astfel va fi mai ușor să alegi un baby monitor ieftin și bun. Prețul acestor dispozitive poate fi de la 200 de lei sau chiar mai puțin și poate ajunge până la câteva mii de lei, în funcție de dotări. Astfel, cel mai bun baby monitor va avea și un preț mai mare, însă investiția merită făcută fără a sta pe gânduri.

Totuși, ai putea în vedere reducerile existente la această categorie de aparate, iar astfel vei face importante economii. Am ales noi cele mai bune prețuri pentru achiziționarea unui baby monitor:

De ce să îți cumperi un aparat baby monitor bun? 10 motive care sigur te vor convinge!

Dacă te întrebi dacă merită să cumperi un aparat tip baby monitor și cauți să afli care sunt avantajele acestui aparat, atunci singur te vei convinge în rândurile următoare. Am pregătit o listă cu 10 motive pentru care merită să cumperi un sistem de supraveghere video cu senzor de mișcare pentru bebeluși. Descoperă și tu motivele în rândurile următoare:

 1. Nu va trebui să stai mereu cu ochii pe cel mic, ci îți vei putea vedea de activitățile zilnice fiind însă la curent cu ce face bebelușul tău;
 2. Un astfel de aparat tip baby monitor îți permite să supraveghezi bebelușul chiar și atunci când nu ești lângă el. Astfel, vei avea grijă să nu pățească nimic și să beneficieze de cele mai bune condiții de creștere;
 3. Nu costă mult un astfel de aparat. Dacă vei căuta pe internet folosind cuvinte cheie precum baby monitor preț, cu siguranță te vei convinge rapid că avem dreptate;
 4. Un aparat de supraveghere video bebeluși înseamnă siguranță maximă pentru cel mic;
 5. Dacă alegi un baby monitor performant cu funcții de monitorizare a temperaturii, umidității și chiar a respirației celui mic asigurându-i astfel condițiile optime pentru o dezvoltare sănătoasă;
 6. Găsești cu ușurință un baby monitor bun. Pe eMag sunt o mulțime de modele performante, așa că vei găsi fără bătăi de cap unul conform așteptărilor tale;
 7. Aceste aparate sunt portabile iar dacă ai un model cu rază de acțiune mare, vei putea sta în curte și vei ști ce face cel mic, în casă;
 8. După ce nu vei mai avea nevoie de folosirea baby monitorului, vei găsi cu siguranță un doritor pentru a-l vinde. Vei primi un preț bun și sigur te va bucura asta;
 9. Vei putea folosi baby monitorul și ca pe sistem de supraveghere. Unele modele pot fi dotate cu un card SD pe care sunt salvate imaginile filmate;
 10. Sunt și modele ce pot fi controlate de pe telefonul mobil iar astfel, oriunde te vei afla, vei ști ce face copilul tău.

Acesta a fost articolul nostru cu recomandări și sfaturi pentru cel mai bun baby monitor. Tu ce model folosești? Ce păreri ai despre aceste baby monitoare? Cât de utile ți se par?

Urmărește-mi blogul pe Google News.

Alătură-te celorlalți 7 abonați.
Împărtășește-ți dragostea

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.