cele mai bune storcatoare de rosii

Cele mai bune storcătoare de roșii pentru bulion

Sunt pline piețele de roșii românești la prețuri chiar accesibile și, fiind sezonul lor, este cel mai bun moment pentru a ne face provizii. În ce constă aceste provizii? Ei bine, este momentul ideal pentru a ne asigura că ne vom bucura și la iarnă de gustul delicios al roșiilor. Vorbim despre un ingredient folosit în majoritatea mâncărurilor românești, așa că sigur îți dorești și tu să îți faci niște rezerve. Ei bine, în acest sens îți pot fi de mare ajutor cele mai bune storcătoare de roșii.

Folosim sucul de roșii dar și bulionul în o mulțime de mâncăruri, iar dacă avem posibilitatea de a folosi un produs 100% natural, atunci de ce să nu o facem? Așa cum spuneam, ai posibilitatea de a cumpăra roșii ieftine, în cantități mari, iar cele mai bune storcătoare de roșii te vor ajuta să prepari acasă bulion și suc de roșii de cea mai bună calitate. De aceea, despre aceste aparate ne-am propus să vorbim și noi în acest articol.

Cele mai bune storcătoare de roșii pentru bulion – recomandări

Te întrebi care sunt cele mai bune storcătoare de roșii întocmai pentru a putea face o alegere inspirată? Am pregătit noi o serie de recomandări speciale pentru tine. Alege unul dintre aparatele de stors roșii de mai jos și sigur nu vei regreta decizia luată. Am căutat foarte mult timp pentru a face această listă, am ținut cont de păreri lăsate pe internet de utilizatori, de review-uri dar și de specificațiile aparatului. Iată deci câteva storcătoare de roșii ieftine și bune pe care le-ai putea cumpăra și tu:

1 Recomandarea Casa365.ro: Masina de tocat Bosch MFW2517W

Chiar dacă nu este în mod exclusiv un tocător de roșii, această mașină de tocat Bosch MFW2517W are și accesorii pentru tocarea roșiilor, așa că ai putea rezolva mai multe probleme cu un singur aparat. Are o capacitate de tocare de până la 1,7kg pe minut, două site de diferite mărimi, storcător de roșii precum și trei discuri pentru răzuire și feliere.

De asemenea, vei avea posibilitatea de a te folosi de puterea de 1500 W pentru a umple cârnați sau chiar legume. În plus, storcătorul pentru fructe și legume moi te va ajuta să obții un suc de roșii perfect, sau chiar bulion pe care îl vei putea depozita pe termen lung, astfel încât să oferi savoare mâncărurilor tale.

În plus, este ușor de depozitat și totodată are un preț foarte bun, așa că ar trebui să îl ai și tu în vedere. Acest storcător de fructe Bosch beneficiază și de o garanție generoasă!

2 Masina de tocat Bosch MFW68660

Un alt model excepțional de storcător de roșii este și Bosch MFW68660. De fapt, este chiar mai performant decât cel de mai sus. Are o putere de 2200W, o capacitate de stoarcere de 4.3 kg pe minut, trei site incluse precum și un accesoriu pentru stoarcerea roșiilor. Motorul puternic al aceste mașini de tocat Bosch MFW68660 este principalul puncte forte. Are un randament superior, ce garantează tocarea unei cantități mari de alimente în timp record, dar și o fiabilitate superbă.

Poți stoarce nu nu numai roșii, ci și struguri sau fructe de pădure și totodată vei putea folosi pâlnia pentru cârnați pentru a prepara bucate gustoase și delicioase.

În plus, există un sistem integrat de depozitare a accesoriilor, ce îți va permite o bună organizare dar și economisirea spațiului.

De asemenea, ar mai trebui să precizăm faptul că există peste 70 de păreri pozitive despre storcătorul de roșii Bosch MFW68660.

3 Masina de pasat roșii Rohnson R545

În final, iată și o mașină de pasat roșii autentică! Este vorba despre Rohnson R545, o mașină de pasat roșii foarte apreciată pe eMag. Are o putere de 1000 w precum și o putere nominală de 300 w. Capacitatea maximă de pasare este de 50 kg pe oră, având în dotare o tăviță pentru alimentare dar și funcția revers, de mare ajutor atunci când aparatul se blochează. În plus, tubul de alimentare larg îți permite să adaugi mai multe roșii în același timp. Iar prețul… prețul este excelent!

Acestea sunt așadar, conform specialiștilor Casa365.ro, cele mai bune storcătoare de roșii! Însă dacă dorești să vezi și alte modele, atunci poți accesa acest link și vei descoperi o gamă foarte variate de aparate de stors roșii.

Cum alegi cel mai bun storcător de roșii – caracteristicile principale ale unui astfel de aparat

Dacă ai accesat link-ul de mai sus și ți-ai propus achiziționarea unui aparat de stors roșii cât mai bun, atunci cu siguranță ai nevoie de câteva informații. Mai exact, un ghid pentru alegerea celui mai bun storcător de roșii ți-ar putea fi foarte util. Ei bine, l-am făcut noi pentru tine! Dacă vrei să cumperi o mașină de făcut bulion și suc de roșii, atunci ar trebui să ții cont de câteva caracteristici importante. Pe acestea ți le re prezentăm noi în rândurile următoare.

Astfel, dacă ești în căutarea unui aparat de stors roșii cât mai bun, dar nu știi ce aspecte să urmărești, atunci iată care sunt cele mai importante caracteristici tehnice pe care ar trebui să le ai în vedere:

Capacitatea de tocare/stoarcere

Un prim detaliu pe care ar trebui să îl ai în vedere este capacitatea de tocare/stoarcere a storcătorului de roșii. Iar asta deoarece o capacitate mare îți va permite să termini mult mai rapid roșiile de stors. Totuși, trebuie să te gândești la cantitățile de bulion/suc de roșii pe care le prepari de obicei, astfel încât să alegi un storcător de roșii în funcție de necesități.

Capacitatea de tocare sau de stoarcere se măsoară în număr de kg pe minut sau chiar pe oră, în funcție de model. Iar cu cât e mai mare, cu atât vei putea prepara mai rapid bulionul și sucul de roșii.

Puterea aparatului de stors roșii

Apoi, la fel de importantă este și puterea pe care aparatul de stors roșii o are. Iar asta deoarece, cu cât puterea va fi mai mare, cu atât alimentele vor fi stoarse sau tocate mai ușor. Un model de peste 1800W îți va oferi în mod automat o capacitate mare de stoarcere, ceea ce te va încânta fără dar sau poate. La fel precum în cazul capacității de tocare, cu cât puterea aparatului este mai mare, cu atât mai bine. Sigur nu vei regreta că ai ales o putere generoasă.

Accesorii incluse

Așa cum ai văzut din lista noastră de recomandări pentru cele mai bune storcătoare de roșii pentru bulion, aparatele recomandate nu sunt toate exclusiv storcătoare de roșii. De fapt, sunt mașini de tocat dotate cu un accesorii care te va ajuta să prepari bulion și suc de roșii. Noi credem că reprezintă cea mai bună alegere pe care o poți face! Iar dacă alegi să cumperi o mașină de tocat, atunci ar trebui să ai în vedere achiziționarea unui model dotat cu cât mai multe accesorii.

Cu cât ai mai multe accesorii la dispoziție, cu atât mașina de tocat va fi mai multifuncțională. Iar printre cele mai importante accesorii, pe lângă cea pentru sucul de roșii, este desigur pâlnia pentru cârnați.

O mașină de tocat poate fi dotată cu un storcător pentru fructe și legume, un accesoriu pentru suc de tomate, un accesoriu pentru răzuire și chiar cu un accesoriu pentru feliere, pentru Kebbe dar și pentru împingere. Plus multe altele. Deci după cum ne place nouă, echipa de la Casa365.ro, cu cât mai multe cu atât mai bine!

Nu uita nici de numărul de site incluse astfel încât să ai la dispoziție mai multe site de diferite dimensiuni, în funcție de alimentele pe care vrei să le mărunțești.

Întreținerea aparatului de stors roșii

Atunci când faci suc de roșii sau bulion, cu siguranță știi deja că se poate produce destul de multă murdărie. Prin urmare, întreținerea aparatului ar trebui să te preocupe destul de mult. În primul rând, ar trebui să ai în vedere achiziționarea unui aparat de stors roșii din materiale ușor de întreținut și de curățat. De asemenea, cu cât sunt mai multe elemente ce pot fi spălate în mașina de spălat vase, cu atât mai bine. Foarte utilă se poate dovedi și o cuvă în care cojile roșiilor să ajungă. Astfel, va fi mai puțină murdărie.

De regulă, storcătoarele de roșii din inox sunt cel mai ușor de întreținut, așa că ai putea alege și tu un astfel de model.

Siguranță

La fel de mult ar trebui să te preocupe și siguranța ta în timpul folosirii storcătorului de roșii. Iar asta deoarece nu îți dorești să te accidentezi, ceea ce s-ar putea întâmpla destul de ușor în cazul unui aparat de stors roșii. În primul rând, aparatul ar trebui să fie cât mai stabil pe masă, iar o funcție de oprire automată poate fi la rândul său de mare ajutor.

Apoi, ar trebui să folosești mereu doar dispozitivul de împingere a roșiilor și a altor ingrediente, astfel încât să nu riști inutil.

Garanție

În final, garanția e unul dintre ultimele aspecte ce ar mai trebui să te preocupe. Alege un storcător de roșii ieftin și bun cu o garanție de cel puțin 2 ani, iar astfel nu vei avea surprize neplăcute.

Concluzii și păreri

Acesta a fost articolul nostru cu recomandări și sfaturi pentru a putea alege cele mai bune storcătoare de roșii pentru bulion și suc de roșii. Tu ce aparat folosești? Așteptăm păreri în secțiunea de comentarii, recomandări, iar dacă vrei să vezi care sunt cele mai bune aparate de făcut bulion, atunci poți accesa acest link.

Urmărește-mi blogul pe Google News.

Alătură-te celorlalți 7 abonați.
Împărtășește-ți dragostea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.