hota bucatarie

La ce înălțime se montează hota?

O bucătărie din care lipsește hota nu oferă prea mult confort, sunt sigur. Hota este acel aparat care are grijă ca noi să ne bucurăm de condiții cât mai bune. Așa că absoarbe ea tot fumul, aburul și chiar mirosurile care apar, în mod inevitabil, în bucătărie.

Cu toate acestea, știu multe persoane care și-au cumpărat o hotă și spun că nu a meritat achiziția făcută. Iar asta deoarece ei sunt de părere că hota pe care au cumpărat-o nu este atât de eficientă precum și-au dorit. În acest sens, voi veni cât mai curând cu un articol despre cum poți alege cea mai bună hotă pentru bucătăria ta.

Iată un motiv grozav pentru a vizita acest blog și mâine! Poate că vei găsi articolul deja publicat, ceea ce înseamnă că vei avea parte de un ghid foarte util.

Până la ghidul despre care vorbim, trebuie să avem în vedere recomandările pentru instalarea hotei. Doar dacă este instalată așa cum producătorul recomandă, o hotă poate funcționa în condiții optime. În caz contrar, se va dovedi a fi ineficientă.

Cel mai adesea, secretul este înălțimea la care hota este instalată față de aragaz. Așa se face că toată lumea se întreabă: la ce înălțime se montează hota? În acest sens, am decis să adun mai multe informații importante, pe care să le împărtășesc cu voi în acest articol.

Te întrebi și tu la ce înălțime se montează hota? Ai ajuns la locul potrivit.

La ce înălțime se montează hota?

Cei mai mulți dintre specialiști recomandă ca hota să fie instalată la o înălțime de aproximativ 60-75 centimetri față de zona de gătit. La fel ar trebui să faci și tu dacă îți dorești o eficiență maximă în ceea ce privește colectarea fumului și a aburilor care apar în timpul gătitului. De asemenea, confortul pentru utilizarea plitei nu va fi afectat.

Cu toate acestea, trebuie să fiu sincer și să recunosc că aceasta nu este o regulă general valabilă, ci depinde mai ales de tipul hotei folosite.

În acest sens, ar trebui să citești și recomandările producătorului hotei pe care o cumperi. Acesta îți va spune la ce înălțime trebuie să montezi hota pe care ai ales să o cumperi.

În cazul plitelor electrice, hota se instalează la o înălțime mai mică în timp ce plitele pe gaz îți permit instalarea la o înălțime mai mare.

Totuși, dacă obișnuiești să gătești foarte mult, îmi permit să îți recomand achiziționarea unei hote cât mai puternice. În acest fel, eficiența sa nu te va dezamăgi ci dimpotrivă, îți va oferi satisfacție.

Tu la ce înălțime ai ales să montezi hota?

Urmărește-mi blogul pe Google News.

Alătură-te celorlalți 7 abonați.
Împărtășește-ți dragostea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.