Cele mai bune mărci de tigăi

Brandul a fost, este și va fi mereu un criteriu important de care vom ține cont de fiecare dată când facem cumpărături. Există branduri în care avem încredere și branduri de care fugim. Pe piața de tigăi este valabil, de asemenea, acest obicei.

Atunci când vedem o tigaie de la Tefal cu senzor Thermo-Spot, automat o privim ca pe o tigaie bună. În schimb, dacă vedem o tigaie marca FLORIA ZLN-1381 s-ar putea să nu o alegem doar din cauză că nu cunoaștem brandul.

Drept urmare, era strict necesar pe acest blog un articol despre cele mai bune mărci de tigăi. Ne propunem ca în rândurile următoare să vorbim despre cele mai cunoscute mărci de tigăi precum și despre cele mai bune.

Astfel vă vom oferi o perspectivă clară asupra mărcilor de tigăi pe care le puteți cumpăra fără probleme.

Cele mai bune mărci de tigăi – branduri de top

Vom începe cum mărcile de top de tigăi, mărci pe care nu le întâlnim chiar în orice magazin. Fiind tigăi care aparțin unor mărci foarte apreciate, calitatea de asemenea la un nivel înalt. Dar și prețul este pe măsură! 😀

Un bucătar care pune preț pe pasiunea sa, nu se va uita la bani! Iată care sunt cele mai bune mărci de tigăi:

Tigăi Anolon

Tigăile dar și vasele de gătit produse de Anolon sunt renumite pentru faptul că au o bază dublu-încapsulată, fiind realizate din cupru și aluminiu, având un înveliș din inox magnetizat.

Se remarcă cu distribuție foarte bună a căldurii și totodată pot fi folosite la majoritatea surselor de căldură. Sunt ușor de spălat și totodată alimentele gătite nu se lipsesc.

În România pot fi cumpărate doar la comandă de pe ft-shop.ro.

All-Clad – tigăi de top

All-Clad se numără printre mărcile cu cel mai mare preț. All-Clad produce în principal produse din oțel inoxidabil și din cupru. Aceste produse sunt distribuite în departamentele de lux și în magazine de specialitate.

Există, de asemenea, o linie care este susținută de bucătarul-șef Emeril Lagasse numit Emerilware.

Tot în magazinul recomandat mai sus puteți găsi tigăi All-Clad.

Tigăi Circulon

Marca Circulon este produsă de Meyer și oferă produse cu suprafață antiaderentă. Prețurile sunt mijlocii, iar aceste vase pot fi comandate doar de pe site-urile de afară.

Tigăi Cuisinart

Cuisinart producea inițial produse doar pentru profesioniști, însă apoi s-au reorientat către publicul larg. Acestea sunt simple dar folosesc tehnologii de ultimă oră pentru ca gătitul să fie cât mai plăcut și mai ușor.

Tigăi KitchenAid – calitate și în România

Unul dintre brandurile ceva mai prezente și pe la noi este KitchenAid. Cu toate acestea, la partea de tigăi sunt puține modele pe care le putem comanda direct din România.

În România putem găsi mai multe electrocasnice mici marca KitchenAid, electrocasnice care sunt desigur foarte bune.

Mărci de tigăi bune disponibile și în România

Dacă ați încercat să căutați una dintre mărcile de mai sus, ați observat probabil că nu ați găsit prea multe oferte. Iar asta deoarece brandurile premium nu sunt foarte prezente pe la noi. De asemenea, multe dintre ele nu sunt dedicate consumatorilor obișnuiți.

Sunt tigăi pentru profesioniști, pentru bucătari. Dar avem și noi câteva mărci de tigăi bune în România. Pe acestea ți le vom prezenta în rândurile următoare.

Ți-ai propus achiziția unei tigăi bune? Ei bine, probabil că ar trebui să aparțină unuia dintre următoarele branduri:

Tefal

Tigăile de la Tefal sunt foarte apreciate de gospodine. Apreciabil este în primul rând prețul destul de accesibil. Pentru un preț corect, spunem noi, vei primi o tigaie destul de bună cu care îți vei face treaba mult timp.

Tefal se poate mândri cu o experiență bogată pe piața tigăilor, fiind în domeniu încă din anul 1956. Tefal se poate mândri cu realizarea de a pune pe piață prima tigaie antiaderentă.

Tot ei sunt foarte apreciați și pentru senzorul Thermo-Spot cu care vin majoritatea tigăilor realizate de ei și care se dovedește a fi foarte util.

Bialetti

Știm despre bucătarii italieni că sunt foarte buni în domeniul pe care îl practică, Antonio Passarelli fiind un exemplu destul de bun.

Drept urmare, de pe lista noastră nu putea să lipsească brandul italian Bialetti. Au tigăi antiaderente, apreciate în întreaga lume. Sunt ușor de găsit în magazine iar prețul lor este de asemenea foarte bun.

Tigăile lor au un preț care începe de pe la 60 de lei, ceea ce este destul de accesibil, spunem noi.

Tigăi Heinner

Deși nu este un brand exclusiv pentru tigăi, Heinner este o marcă cu produse de calitate la un preț accesibil. Noi avem mare încredere în produsele lor după ce am ales să folosim o tigaie de tip grill de la ei.

Deși au un preț accesibil și bun, calitatea lor nu poate fi contestată. Este un brand care produce aproape de toate, de la tigăi, la motofierăstraie sau lenjerii de pat.

Tigăile Heinner sunt însă foarte ok și este o marcă în care avem încredere.

Oursson

Un alt brand foarte apreciat este Oursson. Este o marcă elvețiană în care puteți avea încredere, deoarece tigăile lor nu au dezamăgit niciodată.

Aceștia realizează tigăi de toate tipurile cu un design foarte plăcut, atrăgător, însă calitatea este cea care recomandă tigăile Oursson.

Acestea sunt principalele mărci de tigăi în care noi avem încredere. Dacă aveți și alte recomandări sau sugestii de branduri care merită promovate, lăsați un comentariu.

Urmărește-mi blogul pe Google News.

Alătură-te celorlalți 7 abonați.
Împărtășește-ți dragostea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.