Ce este Thermo Spot și cum funcționează

Menționam în articolul general despre tigăi senzorul Thermo Spot cu care vin dotate majoritatea tigăilor de la Tefal. Ne-am gândit mai bine și ne-am decis să facem un articol special despre Thermo Spot.

Drept urmare, dacă și ție ți s-a recomandat o tigaie, iar printre avantajele menționate era și acest senzor, probabil că acest articol va fi pe interesul tău. Îți vom prezenta tot ce trebuie să știi despre senzorul Thermo Spot!

Ce este și ce face senzorul Thermo Spot de la Tefal

Cei de la Tefal, o marcă de tigăi foarte apreciată la noi, sunt deja celebri datorită acestui senzor. Acesta însă poate fi întâlnit și cu alte denumiri chiar și la alte tigăi. Doar că acestea nu sunt așa de populare la noi.

Care este rolul senzorului Thermo Spot de la Tefal?

Trebuie să apreciem faptul că acest senzor este foarte util. Spunem asta deoarece te ajută să pregătești alimentele perfecte. Practic, rolul senzorului este acela de a te anunța când trebuie să pui alimentele în tigaie.

Știi deja probabil că înainte de pune ingredientele în tigaie, aceasta ar trebui să atingă o temperatură anume. Dar cum poți afla când a fost atinsă temperatura? Ei bine, senzorul Thermo Spot te anunță când a fost atinsă temperatura perfectă pentru gătit.

Nu spunem că nu poți găti alimente perfect sănătoase și delicioase chiar și fără un astfel de senzor. Însă cu siguranță gătitul devine mai plăcut cu o tigaie de la Tefal!

Cum știi că tigaia este suficient de fierbinte pentru a găti

După cum puteți observa în imaginea de mai sus, senzorul este destul de clar. Atunci când capătă o culoare de roșu închis, ca în partea dreaptă, înseamnă că poți începe gătitul.

Este foarte simplu, nu?

Înainte de a pune tigaia pe foc, simbolul Thermo-Spot este foarte vizibil. După ce pui tigaia pe foc, acesta va avea o ușoare de roșu intens. Asta înseamnă că temperatura a fost distribuită uniform.

Video explicativ pentru modul de funcționare al simbolului Thermo-Spot

Iată și un scurt video de prezentare realizat chiar de către cei de la Tefal. Astfel poți înțelege mai ușor care este rolul acestui simbol:

Putem concluziona așadar că folosind o tigaie Tefal cu Thermo-Spot, gătitul a devenit mai simplu ca niciodată.

Desigur că tigăile care aparțin acestei firme au mult mai multe avantaje. Pe piața de tigăi din România, Tefal este firma cea mai apreciată. Tigăile lor sunt durabile, alimentele nu se lipesc și totodată au un preț destul de corect.

Raportul calitate-preț este foarte bun, iar de aceea merită toți banii!

Voi vă folosiți de tehnologiile inovative de la Tefal? Vă ajută în viața de zi cu zi?

Urmărește-mi blogul pe Google News.

Alătură-te celorlalți 7 abonați.
Împărtășește-ți dragostea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.