cel mai bun serviciu de masa

Cel mai bun serviciu de masă. Recomandări și ghid

De curând, am decis că trebuie să mă înnoiesc! Aveam deja un set de farfurii cumpărat cu primele bonuri de masă primite la muncă, doar că nu era chiar cel mai frumos set. Sigur, era de la Luminarc, dar era de un alb simplu foarte simpatic de altfel. Doar că s-a zgâriat, una s-a spart iar mai apoi erau destul de greu de spălat din cauza modelului. Așa-i când nu ai o mașină de spălat vase!

Prin urmare, am zis că trebuie să fac o schimbare și am ales un serviciu de masă din porțelan. Au un model albastru foarte simpatic. Entuziasmat de achiziția făcută, am decis să scriu un articol pe această temă.

Mai precis, voi aborda subiectul următor: care este cel mai bun serviciu de masă? Dacă și tu vrei să te înnoiești și să îți cumperi un set de farfurii, din cine știe ce motive, atunci ai ajuns la locul potrivit.

În acest articol vei găsi toate informațiile de care ai nevoie pentru alegerea celui mai bun set de farfurii.

Recomandarea Casei: Set 24 piese vesela pentru 6 persoane Newbangalore, Karaca, Sticla, Alb | Albastru

Sigur, cel mai bun set de farfurii îl vei alege ținând cont mai ales de propriile gusturi. Cu toate acestea, mi-am permis să aleg acest set ca recomandarea casei.

Conține 24 de piese, au un design foarte plăcut și este ideal pentru 6 persoane.

Sunt realizate din porțelan iar prețul lor este, zic eu, foarte bun și chiar onest. Prin urmare, dacă este pe gustul tău, atunci l-ai putea avea în vedere.

Sunt convins că nu vei regreta atât timp cât vei alege să îl cumperi.

Așa cum spuneam, sunt șanse reale ca recomandarea mea să nu fie pe placul tău. În astfel de condiții, îți vei dori să cauți un alt serviciu de masă pe gustul tău. Acesta este motivul pentru care am pregătit un ghid.

Mai precis, în rândurile următoare îți voi prezenta criteriile de care trebuie să ții cont atunci când îți propui să cumperi cel mai bun set de vase, ori cel mai bun serviciu de masă, după cum i se mai spune. Ține cont de aceste detalii și sigur vei face o alegere inspirată.

Cum alegi cel mai bun serviciu de masă?

Așa cum spuneam, trebuie să urmărești câteva criterii cu ajutorul cărora poți face o alegere inspirată. În rândurile următoare îmi propun să vorbesc despre fiecare detaliu în parte. Iată care sunt aspectele de urmărit:

Material

Majoritatea seturilor de farfurii sunt realizate fie din ceramică, fie din porțelan. Personal, prefer porțelanul. Este un material mai fin și mai elegant, mai plăcut vizual chiar, cu toate că este și mai fragil.

Ceramica este mai durabilă și mai accesibilă. Există și seturi de farfurii din opal, un alt material foarte bun, sticlă, sau în anumite cazuri chiar lemn, gresie, inox, melamină, fibră de bambus, lut, cristal, plastic – meh – sticlă termorezistentă și altele.

Această alegere o vei face în funcție de preferințe și de buget. Eu insist însă asupra porțelanului.

Număr de piese

În general, un set de farfurii a fost conceput pentru un număr de 6 persoane. Prin urmare va include 6 farfurii adânci, 6 farfurii întinse, 6 farfurii pentru desert, 6 boluri și alte piese. Numărul de piese diferă de la un set la altul.

Serviciile de masă pot fi pentru 1, 2-4, 5-6, 7-12 sau chiar 24 de persoane. Prin urmare, nu îți va fi greu să găsești un model pe placul tău.

În acest caz, recomandarea mea ar fi să te gândești la nevoile pe care le ai și să alegi ca atare.

Dacă ai nevoie de mai multe piese, deoarece organizezi adesea mese cu mulți invitați, ai putea alege să cumperi un număr mai mare de seturi de același tip. În acest fel îți vei rezolva problema.

Gândește-te și la tipul pieselor pe care le vrei în setul de vase pe care îl cumperi. Sunt seturi complete care includ chiar și cești pentru cafea. Ai nevoie și de boluri?

Verifică dimensiunea vaselor dorite. Așa te vei asigura că faci alegerea potrivită.

Design

Apoi, sigur vei ține cont de aspectul farfuriilor pe care le cumperi. Ar fi și culmea să ignori acest detaliu.

Toată lumea vrea să își cumpere cele mai frumoase farfurii. Din fericire, ai de unde alege! În magazine vei găsi o mulțime de modele mai mult sau mai puțin colorate. Există seturi de farfurii elegante, seturi minimaliste dar și farfurii cu aspect retro sau chiar rustic.

Din acest punct de vedere, alegerea ține strict de propriile tale preferințe. Oricât mi-aș dori să îți ofer o recomandare, nu pot.

Așa cum eu am comandat un set de farfurii din porțelan cu un model albastru, tu poate că preferi altă culoare. Prin urmare, cum ți-aș putea spune eu ce să cumperi?

Compatibilitate cu mașina de spălat vase

Cel mai bun mod de a curăța farfuriile și vasele folosite în timpul mesei este cu ajutorul mașinii de spălat vase. Prin urmare, dacă deții un astfel de aparat, ar trebui ca mai întâi să te asiguri că vasele pe care le cumperi pot fi curățate în acest mod.

Fiecare serviciu de masă ar trebui să îți spună dacă piesele incluse pot fi spălate, sau nu, în mașina de spălat vase.

Forma vaselor

Chiar dacă ține de design, am decis totuși să fac un subcapitol separat pentru forma farfuriilor alese. Din acest punct de vedere, vei avea la dispoziție 4 opțiuni:

 • Farfurii dreptunghiulare;
 • Farfurii ovale;
 • Farfurii pătrate;
 • Farfurii rotunde.

Este o alegere pe care o vei face ținând cont de propriile preferințe, dar este un detaliu de avut în vedere.

Producător

Există producători mai mult sau mai puțin renumiți ce vând servicii de masă. Așa că ar putea fi un alt criteriu pe care să-l folosești pentru a cumpăra un astfel de set.

Care sunt producătorii ale căror produse sunt ok? Am găsit referințe pozitive despre următorii producători:

 • Cesiro, Cmielow, Karaca, Kristoff, Karolina, Luminarc, Lubiana, Tognana și Witek Home.

Totuși, nu ar strica să cauți mai multe păreri mai întâi. Cu cât te asiguri mai mult, cu atât mai bine. Părerea mea, desigur.

Caută recenzii și păreri

Dacă alegi să cumperi un set de vase de la un magazin ce dispune de o secțiune de recenzii pentru produsele cumpărate, nu uita să o verifici. Vei găsi aici păreri de la cei care au cumpărat deja setul de vase care te interesează, așa că ar putea fi informații foarte utile.

Poți afla așa dacă este o idee bună să cumperi setul de vase respectiv sau nu. De aceea sunt importante recenziile!

Preț

În final, te întrebi probabil ce preț ar trebui să plătești pentru un set de farfurii de bună calitate. Ei bine, îți recomand ca pentru început să pregătești un buget. Cât ești dispus să plătești pentru cel mai bun serviciu de masă?

Vei găsi seturi de masă ieftine, care costă mai puțin de 100 de lei. Cele mai multe seturi au un preț cuprins între 200 și 500 lei. Dar există și excepții pentru extravaganți, care pot plăti mai mult de 1000-1500 de lei pentru un set de vase. Prețul poate ajunge până la 3000 de lei. Alegerea îți aparține.

Ce seturi de vase recomand?

Îmi place să fac recomandări, iar dacă tot m-am uitat peste oferta de servicii de masă, am zis să aleg câteva produse pentru finalul acestui articol. Cu puțin noroc, poate că găsesc ceva pe placul vostru. Cine știe?

Iată care sunt serviciile de masă de bună calitate pe care eu le recomand:

1. Set 24 de vase din portelan pentru 6 persoane Karaca, Alb/Negru/Auriu

 • 24 de vase;
 • Set pentru 6 persoane;
 • Model elegant;
 • Realizate din porțelan;
 • Producător Karaca, cu foarte multe păreri și recenzii pozitive.

2. Set Complet Serviciu De Masa, Light Pistachio, 24 piese, Cesiro, Verde Pastel

 • 24 de piese;
 • Model minimalist;
 • Realizate din ceramică;
 • Brand cesiro;
 • Include 6 boluri, 6 farfurii întinse, 6 farfurii desert și 6 farfurii adânci.

3. Set de vesela pentru 6 persoane, Karaca, Portelan, 26 piese, Alb/Albastru

 • Veselă din porțelan;
 • Model foarte atrăgător;
 • Brand Karaca, cunoscut și apreciat de către cumpărători;
 • Preț foarte bun;
 • Multe păreri pozitive.

Acesta a fost articolul meu despre servicii de masă. Tu ce set de farfurii ți-ai cumpărat?

Urmărește-mi blogul pe Google News.

Alătură-te celorlalți 7 abonați.
Împărtășește-ți dragostea

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.