capsule detergent nu se dizolvă

Cât detergent lichid să folosesc la o spălare?

Sunt sigur că și tu te-ai întrebat asta măcar o dată. Eu am făcut-o deseori iar până m-am lămurit care este cantitatea optimă de detergent, a fost nevoie de ceva timp, recunosc. Acesta este motivul pentru care am decis să scriu un articol pe acest subiect.

Astfel, dacă folosești detergent lichid și te întrebi cum ar trebui să îl dozezi pentru fiecare spălare, acest articol îți va oferi răspunsul de care ai nevoie.

Este esențial să folosești cantitatea optimă de detergent deoarece dacă vei folosi prea mult, acesta va cauza pete și depuneri, iar dacă este prea puțin, spălarea rufelor nu va fi foarte eficientă.

Iată, așadar, cât detergent lichid să folosești pentru o spălare:

Cum să dozezi detergentul lichid pentru fiecare spălare

Sunt multe motive pentru a alege detergentul lichid. Este un tip de detergent avantajos, așa că merită să îl folosești. Cu toate acestea, dozarea sa poate fi o provocare.

Pentru început, îți recomand să respecți cu strictețe instrucțiunile oferite de producător. Vei găsi pe etichetă toate recomandările de care ai nevoie în funcție de încărcătura și gradul de murdărie al rufelor.

Apoi, capacul recipientului de detergent poate fi folosit pentru a măsura detergentul pe care îl pui în mașină. De regulă, jumătate de capac este mai mult decât suficientă, dar aceasta nu este o regulă general valabilă. Prin urmare, eticheta este baza!

Dacă hainele sunt foarte murdare, poate fi necesară folosirea unei cantități mai mari de detergent. Totuși, nu ar trebui să depășești limita maximă recomandată de producător. Ai mai putea să folosești mai multe cicluri de spălare pentru a spăla hainele murdare în cantități mai mici. În acest fel, te asiguri că mașina de spălat rufe își face bine treaba.

În cazul în care obișnuiești să folosești și înălbitor de rufe, atunci ar trebui să îl pui separat de detergentul de lichid. Eviți astfel diferite probleme precum spuma excesivă.

Acestea au fost recomandările mele pentru dozarea corectă a detergentului lichid. Sper că îți va fi de ajutor.

Urmărește-mi blogul pe Google News.

Alătură-te celorlalți 7 abonați.
Împărtășește-ți dragostea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.