trucuri utile pentru spălarea ferestrelor

9 trucuri utile pentru spălarea ferestrelor

Oare există persoană care iubește să spele ferestrele? Puțin probabil! Ba chiar vorbim probabil despre una dintre cele mai neplăcute sarcini. Cu toate acestea, uneori trebuie să ne ocupăm și de ele, mai ales dacă este vorba despre o curățenie generală.

Pentru acele momente deloc plăcute în care trebuie să curățăm geamurile, am decis să fac o listă cu 9 sfaturi practice care sigur îți vor fi și ție de folos. Iată care sunt acestea:

  1. Pentru început, șterge praful și murdăria de pe geamuri folosit o perie de praf sau chiar o lavetă curată. Odată îndepărtat grosul de murdărie, poți trece la pasul cu numărul doi.
  2. Pune oțet alb la încălzit, iar mai apoi pune soluția obținută într-un spray pulverizator. Aplică oțetul pe geam și lasă-l să activeze timp de 3-4 minute. Apoi șterge soluția cu o lavetă iar geamurile vor fi impecabilă.
  3. Dacă nu ai o soluție specială pentru curățarea ferestrelor în casă, poți obține una realizând un amestec de oțet și apă.
  4. Cu ajutorul unei perii de cauciuc, apa se va șterge mai ușor de pe fereastră. În acest caz, vei începe din partea de sus, pentru a nu lăsa urme.
  5. În cazul în care pe geam sunt pete sau chiar depuneri, poți folosi apă și bicarbonat de sodiu. Aplică soluția, las-o să acționeze iar mai apoi șterge geamul. Murdăria va dispărea complet.
  6. Amoniacul și apa pot fi ingredientele unei alte soluții excelente pentru curățarea ferestrelor foarte murdare.
  7. Au rămas pete de lipici pe geam? Tot ce trebuie să faci este să amesteci apă și alcool izopropilic. Astfel, murdăria va fi foarte ușor de eliminat.
  8. Rămân pete de apă și detergent ori de câte ori speli geamurile? Poate că ar trebui să folosești oțet și apă iar astfel sigur nu va rămâne murdărie în urmă.
  9. În general, lavetele sau cârpele pot lăsa foarte multe urme atunci când le folosești pentru a șterge geamurile, motiv pentru care ai putea folosi ziare sau chiar prosoape din hârtie.

Aplică aceste 9 sfaturi practice și sigur îți va fi mai ușor să cureți ferestrele casei tale.

Tu ce trucuri folosești pentru curățarea ferestrelor?

Urmărește-mi blogul pe Google News.

Alătură-te celorlalți 5 abonați.
Împărtășește-ți dragostea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.