Top 3 tigăi în care poți găti fără ulei

Toată lumea caută tigăi cu care poți găti fără ulei, iar motivele sunt ușor de înțeles. Mâncarea gătită fără ulei este mult mai sănătoasă iar uneori chiar mai delicioasă. Totuși, nu orice tigaie îți permite să gătești mâncărurile preferate fără a folosi gram de ulei. Asta nu înseamnă însă că nu poți găsi o tigaie la care nu trebuie să adaugi ulei pentru a găti.

De fapt, dacă e să fim sinceri, sunt multe tigăi la care poți găti fără ulei. Iar pentru că știu că multe persoane își doresc o astfel de tigaie, în acest articol am decis să facem un top. Astfel, dacă și tu căutai o tigaie fără ulei, atunci acest articol îți va fi de ajutor.

3 Tigăi excelente cu care poți găti fără a folosi ulei

Nu am vrut să prezentăm chiar orice tigaie cu care poți găti fără ulei, ci pe cele mai bune. Iată așadar cele mai bune 3 tigăi cu care poți găti fără ulei:

Tigaie saute Tefal Elegance, cu capac, 24 cm

Tigaia saute Tefal Elegance de 24 cm vine cu capac și este într-adevăr o tigaie excelentă. Este o tigaie Tefal deci este de la sine înțeles faptul că putem găti și fără ulei în ea. Este o tigaie universală care suportă orice cele mai importante surse de căldură, de la gaz la vitroceramic sau halogen. Are formă rotundă și este dotată cu Thermo-spot.

Este realizată din Aluminiu și Titan, două materiale care fac echipă excelentă atunci când sunt folosite pentru construcția unei tigăi. Aceasta este ușor de curățat și de folosit. Poate fi spălată în mașina de spălat vase și totodată poate fi folosită în cuptor. Dar, cel mai important este faptul că este o tigaie în care poți găti fără ulei.

Este o tigaie foarte încăpătoare așa că vei putea găti în ea o mulțime de mâncăruri.

Are un preț foarte bun, mai ales acum când este la reducere, așa că nu ar trebui să stai prea mult pe gânduri!

Tigaie wok Tefal Pleasure, 28 cm

Să gătești la o tigaie WOK fără a folosi ulei este fără dar sau poate o bucurie! Tot de la Tefal este și a doua recomandare de tigaie în care poți găti fără ulei. Aceasta este o tigaie mare și încăpătoare, având diametru de 28 cm,

Are un înveliș antiaderent așa că nu necesită ulei și totodată este foarte rezistentă. Iar dacă te vei folosi de indicatorul Thermo-Spot, atunci sigur vei obține doar mâncăruri perfect gătite. Este o tigaie universală care suportă, de asemenea, majoritatea surselor de căldură.

Este compatibilă cu mașina de spălat vase însă din păcate nu vine la pachet cu capac, așa că va trebui să îl cumperi separat. Dar, ținând cont că este o tigaie excelentă, cred că aceasta nu este numaidecât o problemă.

Are și un preț foarte bun, mai ales dacă o găsești la promoție. De aceea îți recomandăm să folosești butonul de mai sus!

Tigaie prăjit fără capac Hendi, otel inoxidabil 18/10, Ø28×5 cm

Iar cea de-a treia tigaie în care poți găti fără ulei pe care ți-o recomandăm este o tigaie din oțel inoxidabil de cea mai bună calitate. Este o tigaie profesională din inox pe care o vei putea folosi la orice sursă de încălzire. Este rezistentă la aciditate iar fundul tigăii este realizat din mai multe materiale precum oțelul inoxidabil, aluminiul și oțelul cromat, întocmai pentru a putea obține o tigaie excelentă în care vei putea găti orice chiar și fără ulei.

De asemenea, este o tigaie foarte ușor de întreținut mai ales dat fiind faptul că poate fi spălată în mașina de spălat vase. Are o greutate de 1 kg, ceea ce ne arată faptul că vorbim despre o tigaie cu adevărat profesională! Poate fi folosită la cuptor, are un diametru de 28 cm și o capacitate de 3.6 litri.

Acestea sunt așadar cele 3 tigăi în care poți găti fără ulei! Iar dacă vrei să vezi și alte modele, poți accesa acest link. De asemenea, dacă ai o tigaie în care gătești fără ulei pe care vrei să o recomanzi, atunci ai putea să lași un comentariu.

Urmărește-mi blogul pe Google News.

Alătură-te celorlalți 7 abonați.
Împărtășește-ți dragostea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.