Thermo Hybrid Combo este alegerea celor care își doresc costuri mici la încălzire!

Ne aflăm oficial în sezonul rece, perioadă în care toată lumea are aceeași preocupare: eu cum pot reduce costurile pentru încălzire? Această grijă este justificată de scumpirile din ultima perioadă. Pentru că blogul nostru își propune să ofere o mână de ajutor tuturor celor care îl accesează, am decis ca în rândurile următoare să prezentăm o soluție excelentă la care pot apela toți cei care își doresc costuri mici la încălzire.

Soluția noastră vine de la ENGIE și se numește Thermo Hybrid Combo. Dacă vrei să afli mai multe despre acest pachet, atunci continuă să citești articolul nostru și suntem siguri că nu vei regreta.

Propunerea ENGIE pentru a eficientiza încălzirea locuinței: Thermo Hybrid Combo

Ne place să oferim soluții pe acest blog, motiv pentru care în acest articol prezentăm o soluție la care pot apela toți care își propun optimizarea costurilor pentru încălzire.

Dacă vrei să renunți la vechiul sistem de încălzire, care generează costuri tot mai mari, și nu știi ce soluție de încălzire să alegi, atunci Thermo Hybrid Combo este o opțiune pe care merită să o ai în vedere.

Aceasta implică folosirea a două metode avantajoase de încălzire, anume pompa de căldură aer-apă și centrala termică în condensare pe gaz. Consumatorul beneficiază de avantajele fiecărei tehnologii în parte, în timp ce dezavantajele sunt ușor amortizate de către beneficiile pe care aceste două sisteme combinate le oferă.

De ce să alegi pachetul Thermo Hybrid Combo?

Sunt multe motive pentru care ar trebui să optezi pentru pachetul Thermo Hybrid Combo. Iar avantajele pe care ți le prezentăm în rândurile următoare te vor convinge că merită să faci acest pas.

Înainte de toate, află că poți obține o eficiență de încălzire cu până la 4 ori mai mare. Aceasta nu este doar o strategie de marketing, ci rezultatele unui test folosind sistemul MAGIS COMBO 9 V2, format dintr-o centrală termină în condensare pe gaz și o pompă de căldură aer-apă. Testul a avut loc într-o locuință bine izolată, temperatura la exterior era de 7 grade Celsius, iar temperatura apei pe tur a fost de 35 de grade Celsius. În aceste condiții, coeficientul de performanță a fost de 4,81.

Beneficiezi de montaj autorizat. Pachetul Thermo Hybrid Combo nu conține doar echipamentul de încălzire, ci totodată acesta va fi instalat de către o echipă de specialiști. Aceștia nu numai că vor instala întregul sistem de încălzire, ci totodată vor avea ca sarcină și mentenanța lui, ceea ce înseamnă că noul tău sistem de încălzire va fi mereu pe mâini bune.

Plata sistemului Thermo Hybrid Combo poate fi realizată în rate. Trebuie să fim sinceri și să recunoaștem că nu este ieftin să faci o schimbare atât de radicală în ceea ce privește modalitatea de încălzire a locuinței tale. Costurile sunt mari, chiar dacă sunt bine meritate, iar pentru cei care nu își permit să plătească integral acest pachet de încălzire, ENGIE oferă și posibilitatea de a achita echipamentul în 60 de rate pe factura de la gaz.

Există posibilitatea de a adăuga și alte echipamente. Vrei ca în viitor să montezi și un panou fotovoltaic sau chiar alte echipamente care să îți ofere costuri mai mici pentru încălzire, precum și independență energetică? Pachetul Thermo Hybrid Combo îți permite asta, ceea ce este minunat.

Cum pot cumpăra pachetul Thermo Hybrid Combo?

Ai aflat, probabil, că Thermo Hybrid Combo reprezintă o alternativă excelentă pentru încălzire dacă vrei să eficientizezi cât mai mult consumul de resurse, așa că te întrebi ce ar trebui să faci pentru a te putea bucura de oferta ENGIE.

De precizat este faptul că trebuie să fii client ENGIE pentru furnizarea de gaze naturale. În caz contrar, nu vei putea aplica pentru pachetul Thermo Hybrid Combo.

Ei bine, înainte de toate, această ofertă a fost gândită în mod special pentru persoanele care locuiesc la casă. Asta deoarece este nevoie de spațiul pentru instalarea pompei de căldură. De asemenea, ar trebui să deții deja o centrală termică, astfel încât sistemul de încălzire al locuinței să fie deja proiectat.

Respecți aceste condiții? Poți aplica pentru obținerea pachetului Thermo Hybrid Combo.

Ce primesc?

Te întrebi ce vei primi dacă vei alege să folosești pachetul Thermo Hybrid Combo? Ei bine, în acest pachet sunt incluse, pe lângă serviciile de instalare și reviziile periodice pentru o perioadă de 5 ani, centrala termică în condensare Immergas și totodată o pompă de căldură aer-apă realizată de același producător.

Este important să știi faptul că pompa de căldură te va ajuta să obții confort termic nu numai în sezonul rece, ci la fel de utilă se va dovedi și în timpul sezonului cald, atunci când pompa de căldură îți va răcori casa.

Dacă alegi să plătești echipamentul în rate, atunci vei plăti o rată de la 690 de lei pe lună, cost ce se plătește direct pe factura de gaz.

Voi ce soluții ați găsit pentru eficientizarea încălzirii locuinței voastre?

Urmărește-mi blogul pe Google News.

Alătură-te celorlalți 7 abonați.
Împărtășește-ți dragostea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.