Sloturi cu tematică mai puțin obișnuită – ediția filme&seriale

Știm că există o sumedenie de filme în care apar și cazinourile. Acestea folosesc televizorul în scopuri de reclamă. Dar relația dintre cele două este bine cunoscută și pentru păcănelele cu tematică inspirată din filme și seriale.

Astăzi îți vom povesti despre trei sloturi excelente, cu tematică de filme și seriale. Industria este plină de astfel de păcănele, dar cele 3 sunt crema acestei tematici. Dacă îți plac Game of Thrones, Batman and Joker și Baywatch, cu atât mai bine. Despre acestea vom discuta în cele ce urmează.

Mai mult, le poți încerca în cazinourile online licențiate în România. Sunt multe exemple de platforme tari, precum Superbet, Mr Bit, Betano sau Winner Casino online. Aici joci pe bani reali și ai șansa unor câștiguri frumoase cu sloturile pe care urmează să ți le prezentăm.

Game of Thrones

Serialul Game of Thrones este încă viu în memoria fanilor, chiar dacă s-a terminat de ceva vreme. Poți retrăi evenimentele din cele 8 sezoane într-un slot creat de Microgaming. Grafica este numai bună pentru atmosfera serialului. Pe fundalul grilei de 5 role și 3 rânduri, vei vedea sala tronului din King’s Landing.

Simbolurile sunt sigiliile caselor importante, sigla serialului și Tronul de Fier. Suita de simboluri este completate de numerele cărților de joc A, K, Q și J. Bineînțeles, nu este doar un slot care arată bine. Acordă o secvență specială cu rotiri gratuite, care conține și multiplicatori și simboluri stivuite. Atât în rundele gratuite, cât și în jocul de bază, simbolul Wild poate apărea stivuit. Plătește pe 243 de direcții, iar RTP-ul este de 95%.

Batman and Joker Jewels

Batman și Joker sunt două dintre cele mai cunoscute personaje printre fanii filmelor și benzilor desenate cu supereroi. Au fost mai multe filme bazate pe conflictul dintre cei doi, iar industria de cazinou nu putea sta departe. De aceea, furnizorul Ash Games a creat slotul Batman and Joker Jewels. Are o structură de 5 role și 3 rânduri și este inspirat mai exact dintr-un serial TV din anii ‘60, cu Adam West (Batman), Burt Ward (Robin) și Joker (Cesar Romero).

Jocul plătește pe 25 de linii și acordă și rotiri gratuite, cu multiplicatori care ajung la x5. Are și simboluri Wild, ilustrate chiar prin logo-urile Batman și Joker. Ba mai mult, oferă și jackpoturi demne de un joc cu supereroi. Rata de plată este destul de bună, de 95,01%.

Baywatch

Baywatch este un serial de televiziune care definește spiritul și atmosfera anilor ‘90. Furnizorul IGT a ilustrat întâmplările de zi cu zi ale echipei de salvamari au fost ilustrate într-un slot cu o grilă tot de 5 role și 3 rânduri. Plătește pe 25 de linii, iar la fel ca altele cu această temă, are și caracteristici speciale. 

Are chiar și jackpoturi progresive. Pe lângă acestea, acordă runde gratuite și foarte multe simboluri Wild. Are de departe cel mai mare RTP dintre cele descrise până acum: 96,3%.

Cum te joci sloturi cu tematică de filme și seriale?

Să te joci sloturi cu această tematică nu diferă cu nimic de jocul clasic al păcănelelor. Principiile sunt foarte simple: deschizi jocul, alegi o miză și pornești runda. De restul se va ocupa jocul. După cum ai văzut, aceste aparate au și mai multe caracteristici speciale. La fel ca la serialele care au fost sursă de inspirație, nici la aceste sloturi nu te vei plictisi. 

Păcănelele online din ziua de astăzi sunt optimizate pentru orice dispozitiv. Dacă preferi să te joci de pe telefon, atunci cele trei aparate funcționează fără probleme și pe ecranele mai mici de smartphone.

Dar ca să ai cele mai bune șanse de câștig, este bine să urmărești și câteva strategii de bază atunci când te vei juca:

  • Încearcă întâi varianta gratuită a jocului ca să te familiarizezi cu funcțiile. În acest mod, vei vedea și dacă într-adevăr, aparatul este pe gustul tău.
  • Stabilește-ți un buget pentru joc. Nu îl depăși și nu încerca să-ți recuperezi pierderile pariind și mai mult.
  • Revendică bonusurile cazinourilor online. În acest fel, vei avea mai multe fonduri pe care le poți rula în jocuri.

Concluzii

Tematica de filme și seriale devine din ce în ce mai populară. Așadar, dacă explorezi orice portofoliu al oricărei platforme, atunci vei găsi mult mai multe asemenea aparate. Este ușor pentru un furnizor să creeze un joc de acest fel. Are toată materia primă la dispoziție. Din personajele serialului/filmului, furnizorul poate face simboluri. Totodată, folosește și povestea filmului și o ilustrează în tot felul de secvențe speciale.

După cum ai văzut și în exemplele noastre, jocurile au plăți bune, mai ales ultimul. Acum nu-ți mai rămâne altceva de făcut decât să te joci la cazinouri. Game of Thrones se găsește mai des pe platformele licențiate în România, cum sunt Spin, Mr Bit sau SlotV.

Urmărește-mi blogul pe Google News.

Alătură-te celorlalți 7 abonați.
Împărtășește-ți dragostea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.