cel mai bun aparati anti rozătoare

Cel mai bun aparat anti rozătoare

Vrei să scapi de șoareci și șobolani folosind cel mai bun aparat anti rozătoare? Ei bine, ai văzut probabil că există multe aparate anti șoareci și anti șobolani în oferta magazinelor online. Prin urmare, îți va fi destul de dificil de făcut o alegere anume. Cu toate acestea, dacă vrei să găsești un aparat anti rozătoare bun, îl vei găsi în acest articol.

Ți-am pregătit recomandări pentru cele mai bune aparate anti rozătoare pe care le poți folosi pentru a scăpa definitiv de șoareci și șobolani. Alege unul dintre aparatele recomandate de blogul Casa365.ro și sigur vei reuși să scapi de șoareci și șobolani. În plus, în finalul articolului vei găsi și sfaturi despre cum alegi cel mai bun aparat împotriva șobolanilor. Astfel, dacă ai declarat război rozătoarelor, cu siguranță recomandările noastre te vor ajuta să câștigi lupta!

Cele mai bune aparate anti rozătoare în 2021

Vrei un aparat anti șoareci sau anti șobolani care să își facă treaba imediat? Ei bine, ar trebui să încerci unul dintre modelele de mai jos. Iată care sunt cele mai bune aparate anti rozătoare în 2021:

1 Recomandarea Casa365.ro: Aparat Anti soareci, sobolani Profesional Ultrasonic 300

Vrei să scapi de rozătoare în timp record? Îți propui să scapi simplu și ușor de șoareci și șobolani? Aparatul anti șoareci și șobolani cu ultrasunete Ultrasonic 300 este cel mai bun aparat anti șobolani! Protejează o suprafață de până la 300 de metri pătrați, suprafață în care nu se va mai regăsi nici o rozătoare. Ultrasunetele pe care acest aparat le emite nu va deranja oamenii și nici alte animale. Doar rozătoarele sunt afectate!

Efectul este garantat și te scapă de șoareci și șobolani în timp record. În doar 10-15 zile toți șoarecii și șobolanii vor fi alungați. Ultrasonic 300 folosește ultrasunete care acționează direct la sistemul nervos central al rozătoarelor, determinându-le să părăsească zona protejată.

Este un dispozitiv conceput pentru utilizarea la interior. Are un consum redus, așa că poate fi lăsat să funcționeze în permanență. Nu are efecte adverse, așa că poate fi folosit în orice tip de încăpere. Nu necesită întreținere și nu poluează mediul înconjurător. Animalele domestice nu vor fi afectate de emiterea de ultrasunete anti șoareci și șobolani.

2 Aparat Ultrasonic Profesional ( IP 65 ) – IMPOTRIVA SOARECILOR, SOBOLANILOR, ROZATOARE VOTTON Fabricat in Germania

Aparatul ultrasonic profesional Votton este un alt model excelent. A fost fabricat în Germania și te poate ajuta să scapi de șoareci, șobolani și alte rozătoare. Folosește atât ultrasunete cât și blitz-uri luminoase, având astfel eficiență maximă împotriva șobolanilor. Este un aparat rezistent la apă, având certificare IP65, așa că poate fi instalat atât la interior cât și la exterior. Poți folosi acest dispozitiv în orice încăpere, iar rezultatele oferite sigur te vor încânta!

Este ușor de instalat și necesită conectarea la o priză obișnuită de 220 v. Are un consum foarte redus, așa că poate fi lăsat să funcționeze mereu.

Ultrasunetele pot fi distribuite la 360 de grade, iar astfel presiunea acustică mare va face ca orice rozătoare să fie alungată. În plus, ledul blitz luminos produce un flash la fiecare 2.5 secunde, iar astfel rozătoarele sigur vor fi speriate.

Acest aparat minunat te poate scăpa de rozătoare pe o rază de 100 metri pătrați în spațiu deschis, sau 50 de metri pătrați dacă în încăpere există mai multe obiecte.

3 Aparat Industrial impotriva soarecilor, sobolanilor Ultrasonic 1200 m² -Anti Soareci si Anti Sobolani

Dacă ai nevoie de un aparat anti rozătoare cu eficiență pe scară largă, pe o suprafață mare, atunci acesta este modelul pe care trebuie să îl cumperi. Cu acest aparat poți proteja o suprafață de până la 1200 metri pătrați, ceea ce nu e deloc puțin.

După doar 15 zile de utilizare constantă a dispozitivului, orice rozătoare indiferent că e vorba de șoareci sau șobolani, va fi alungată. Poate funcționa la frecvențe variabile, întocmai pentru ca rozătoarele să nu se obișnuiască cu ultrasunetele. În plus, cele trei difuzoare garantează o eficiență maximă.

Ultrasunetele emise nu afectează oamenii și nici animalele de companie. Aparatul nu trebuie să fie mascat însă de anumite obiecte, deoarece acestea ar putea împiedica aparatul să funcționeze corect. În schimb, are un preț excelent așa că ar trebui să profiți acum de această ofertă!

Cum alegi cel mai bun aparat împotriva șoarecilor și șobolanilor

Dacă recomandările noastre nu sunt tocmai ceea ce căutai, probabil că vrei să alegi singur cel mai bun aparat anti rozătoare. Ei bine, te invităm să dai click aici și vei descoperi o ofertă foarte bogată de aparate ce pot fi folosite împotriva șoarecilor și șobolanilor. Dar totuși, care sunt aspectele de urmărit atunci când cumperi un astfel de aparat?

Îți oferim noi ajutor pentru a alege un aparat anti șobolani ieftin și bun. Mai exact, în rândurile imediat următoare îți prezentăm care sunt principalele aspecte pe care ar trebui să le urmărești atunci când vrei să cumperi un astfel de aparat. Ținând cont de caracteristicile recomandate, sigur vei reuși să alegi un aparat cu ajutorul căruia să poți scăpa de șoareci și șobolani folosind ultrasunetele.

Iată care sunt aspectele pe care ar trebui să le ai în vedere neapărat:

Tipul aparatului anti șoareci și șobolani

Atunci când vrei să scapi de rozătoare folosind tehnologia, trebuie să ai în vedere faptul că pot fi diferite tipuri de aparate anti rozătoare. Cele mai populare sunt cele cu ultrasunete, pe care îți recomandăm și noi să le ai în vedere. Un aparat cu ultrasunete bun te va scăpa de toate rozătoarele în doar 15 zile. Chiar dacă pare mult, trebuie să ții cont de faptul că randamentul va fi maxim. Mai exact, toate rozătoarele vor fi alungate. Astfel, putem spune că merită așteptarea.

Dar sunt și alte aparate, care folosesc diferite tehnologii. De exemplu, unele dispozitive sunt dotate cu becuri tip LED, cu ajutorul căruia emit semnale luminoase puternice. Scopul acestora este sperierea rozătoarelor.

Totuși, eficiența maximă o vei obține doar folosind un aparat cu ultrasunete. De aceea ar trebui să alegi și tu un astfel de aparat împotriva șoarecilor și șobolanilor.

Aria protejată

Un alt detaliu ce nu are voie să-ți scape din vedere este aria protejată. Fiecare aparat în parte are o anumită rază de acțiune, în funcție de puterea difuzoarelor. Prin urmare, va trebui să stabilești de la bun început care este aria pe care dorești să o protejezi. Vei folosi aparatul împotriva șoarecilor și șobolanilor în casă, într-un depozit, într-o magazie sau în aer liber? Ce suprafață are destinația aparatului? Sunt detalii pe care trebuie să le ai în vedere.

Aparatele cu ultrasunete au o rază de acțiune măsurată în metri pătrați ce poate fi de la 50 de metri pătrați până la peste 1000 de metri pătrați. Poți vedea lista noastră de recomandări pentru cel mai bun aparat anti rozătoare. Acolo este specificată clar aria protejată.

Trebuie să ții cont că anumite obiecte de mobilier dar și pereții pot influența raza de acțiune, aceasta devenind mai mică în funcție de piedicile pe care ultrasunetele le întâlnesc. Astfel, sfatul nostru este să optezi pentru achiziționarea unui aparat cu ultrasunete anti rozătoare cu rază mare, astfel încât să te asiguri că scapi de toți șoarecii și șobolanii.

Mediul în care vei folosi aparatul

Aparatele anti șoareci și șobolani pot fi împărțite în două categorii principale, în funcția de destinația lor. Mai exact, putem vorbi despre aparate anti rozătoare pentru interior și aparate anti rozătoare pentru exterior. Nu poți folosi un aparat oriunde, mai ales dacă nu a fost conceput pentru un mediu anume.

De exemplu, atunci când vrei să folosești aparatul anti rozătoare la exterior, ar trebui să ai în vedere achiziționarea unui model rezistent la umiditate. În caz contrar, cu siguranță se va defecta nu după foarte mult timp.

Stabilește de la bun început care este mediul în care vrei să folosești aparatul, iar astfel vei putea face o alegere potrivită.

cel mai bun aparati anti rozătoare

Frecvența ultrasunetelor emise

Oferă atenție și frecvențelor utilizate pentru emiterea ultrasunetelor. Acestea ar trebui să fie variabile, astfel încât să rozătoarele să nu se poată obișnui cu ele și totodată nu ar trebui să fie perceptibile de către oameni sau alte animale de companie. Documentează-te bine în acest sens iar astfel sigur vei putea alege un aparat cu ultrasunete care să nu te dezamăgească.

În plus, ai putea avea în vedere și faptul că sunt modele ce îți permit să alegi frecvența la care dorești să funcționeze. Astfel, vei putea combate și alte tipuri de dăunători, în funcție de frecvența folosită. Vei scăpa nu numai de șoareci și șobolani, ci totodată vei putea folosi aparatul cu ultrasunete ales și împotriva insectelor sau a altor tipuri de dăunători.

De asemenea, posibilitatea de a folosi ultrasunete la o frecvență variabilă va garanta totodată o eficiență mai înaltă.

Modul de alimentare

La fel de important este și modul de alimentare. Iar asta deoarece există diferite posibilități în acest sens. Iată cum se poate face alimentarea cu energie a aparatului împotriva șobolanilor și șoarecilor:

 • la o priză obișnuită de 220 v;
 • cu baterii de unică folosință;
 • cu acumulatori ce pot fi reîncărcați;
 • cu ajutorul unui panou solar.

Astfel, va trebui să stabilești cum dorești să fie alimentat noul tău aparat ce te poate ajuta să scapi de rozătoare, precum și la condițiile de care dispui.

Numărul de difuzoare

Un alt aspect ce ar trebui să te preocupe atunci când cumperi un aparat cu ultrasunete anti rozătoare și vrei să îl alegi pe cel mai bun este numărul de difuzoare din dotarea acestuia. Cu cât sunt mai multe difuzoare, cu atât aparatul este mai eficient. Așa cum ai observat probabil în lista noastră de recomandări de cele mai bune aparate cu ultrasunete anti rozătoare, modelul cu trei difuzoare are o arie de acțiune foarte mare, ceea ce reprezintă un avantaj consistent.

Așa cum ne place să o spunem deseori aici pe blog, cu cât mai multe cu atât mai bine! Prin urmare, ar trebui să alegi și tu un model cu cel puțin 2 difuzoare și sigur nu vei regreta.

Alte funcții utile

Un aparat cu ultrasunete anti rozătoare poate folosi mai multe tehnologii în lupta de combatere a șoarecilor și șobolanilor. Iar cu cât sunt mai multe tehnologii, cu atât mai bine. Iar asta deoarece și eficiența poate crește. De exemplu, un aparat cu ultrasunete anti șoareci poate avea totodată și un bliț care declanșează în mod automat la un anumit interval de timp, producând flash-uri puternice care vor speria rozătoarele, afectându-le pentru moment vederea. Astfel, conștientizând pericolul, vor decide să plece cât mai departe.

Luminile UV pot fi la rândul lor la fel de eficiente împotriva rozătoarelor, mai ales când sunt folosite ca și metodă suplimentară de alungare a dăunătorilor.

Mai mult decât atât, anumite modele folosesc jeturi de apă care declanșează atunci când detectează mișcare. Astfel, rozătoarele vor fi iarăși speriate, fiind mai ușor de alungat.

Prin urmare, numărul de funcții cu care aparatul anti rozătoare vine la pachet ar trebui să te preocupe în mod serios. Iar asta deoarece se pot dovedi a fi foarte utile.

Producătorul aparatului cu unde electromagnetice

Dacă ai analizat deja oferta de aparate cu ultrasunete anti rozătoare, ai văzut probabil că sunt o mulțime de producători. Ei bine, în ce brand să ai în credere?

La fel ca pe orice altă piață, sunt producători mai mult sau mai puțin cunoscuți sau apreciați. Astfel, uneori poți merge la sigur alegând să cumperi cel mai bun aparat anti rozătoare de la un producător care îți inspiră încredere.

Printre cele mai cunoscute nume de pe această piață sunt modelele Made in Germany, Pest Stop, Pestmaster, Isotronic, Gaia, Votton, PestRepeller dar totodată poți căuta păreri folosind internetul. Sigur vei găsi o mulțime de recomandări și review-uri utile. De asemenea, dacă ai anumite preferințe în materie de producători de aparate cu unde electromagnetice anti dăunători, le poți lăsa în secțiunea de comentarii. Ne-am bucura să le descoperim împreună!

De ce să folosești un aparat cu ultrasunete pentru a scăpa de șoareci și șobolani

Sunt multe moduri de combatere a rozătoarelor, așa că te poți întreba de ce ar trebui să folosești un aparat cu ultrasunete. Ei bine, există o mulțime de motive pentru care ai putea avea în vedere folosirea unui astfel de dispozitiv. Iar printre cele mai importante motive pentru a cumpăra un aparat anti șoareci și șobolani sunt:

 1. Eficiența aparatelor cu ultrasunete este maximă. Prin urmare, chiar dacă este nevoie de 15 zile de funcționare continuă a aparatului, după doar 2 săptămâni vei ști că toți șoarecii și șobolanii au plecat. Prin urmare, combaterea va fi completă și îți va oferi satisfacția pe care o cauți;
 2. Aparatele împotriva șoarecilor și șobolanilor au un consum de energie foarte redus. Prin urmare, pot fi lăsate să funcționeze în mod continuu. Astfel, nu numai că va alunga toate rozătoarele ci totodată îți garantează faptul că acestea nu se mai întorc. Au rol de prevenire, ceea ce ar trebui să reprezinte un motiv pentru a le cumpăra și tu;
 3. Prețurile pentru achiziționarea unui astfel de dispozitiv anti șoareci sunt foarte accesibile. Cu doar 200-300 de lei, aproximativ, îți vei putea cumpăra un aparat super performant. Astfel, este o investiție care te va răsplăti cu numeroase beneficii care sigur te vor încânta;
 4. Sunt foarte ușor de folosit. Trebuie doar să le pui în priză, iar apoi cel mai bun aparat anti rozătoare va funcționa fără să mai fie nevoie ca tu să intervii;
 5. Nu se strică ușor, ci dimpotrivă, pot fi folosite ani de zile, fără ca eficiența lor să aibă de suferit. Nu necesită întreținere, așa că este o investiție pe termen lung de care sigur te vei bucura pe deplin;
 6. Nu afectează oamenii, mediul înconjurător și nici animalele de companie. Sigur, excepție ar putea face cazul în care deții un hamster ca animal de companie sau alte vietăți care se încadrează în categoria rozătoarelor. Nici măcar șoarecii și șobolanii nu au foarte mult de suferit. Iar asta deoarece sunt doar alungate și nu ucise, așa cum fac alte metode de alungare a rozătoarelor. Prin urmare, este o metodă prietenoasă cu mediul înconjurător;
 7. Te ajută să eviți problemele pe care le provoacă rozătoarele. Pagubele făcute de acestea dar și pericolele pe care le prezintă pentru starea noastră de sănătate ar trebui să reprezinte cel mai bun motiv pentru a folosi și tu un astfel de aparat;
 8. Sunt cele mai bune soluții anti șoareci și șobolani. Iar acesta ar trebui să reprezinte cel mai bun motiv pentru a folosi și tu un astfel de aparat.

Ce trebuie să știi despre cele mai bune aparate anti rozătoare

Ai și alte curiozități despre funcționarea celor mai bune aparate anti rozătoare? Încercăm să îți oferim răspunsurile pe care le cauți. Trebuie doar să folosești secțiunea de comentarii, iar dacă ai păreri sau curiozități, vom fi încântați să îți răspundem. Lasă un comentariu și sigur te va încânta disponibilitatea noastră de a te ajuta!

Aparatele anti rozătoare afectează oamenii?

Așa cum am spus-o și mai sus, emiterea de ultrasunete nu este dăunătoare oamenilor. Prin urmare, funcționarea aparatului cu ultrasunete împotriva șoarecilor și șobolanilor nu îi va afecta pe oamenii din raza de acțiune a aparatului. Iar asta deoarece ultrasunetele emise la frecvențe speciale pot fi percepute doar de către categoria de dăunători împotriva cărora lupți. De aceea, nu vor apărea dureri de cap sau alte probleme în timpul funcționării aparatului cu ultrasunete, așa că nu trebuie să îți faci griji.

De asemenea, nici măcar animalele de companie nu sunt afectate de ultrasunetele emise. Astfel, dacă ai câine, pisică sau poate un papagal, acestea nu sunt afectate de funcționarea aparatului cu ultrasunete anti dăunători.

Cât costă un aparat anti rozătoare cu ultrasunete?

Orice preț ar avea un aparat cu ultrasunete, trebuie să știi că merită! Cu toate acestea, nu sunt deloc scumpe. Cu doar 200 lei poți cumpăra un aparat cu ultrasunete anti rozătoare ieftin și bun. Vei găsi chiar și aparate cu ultrasunete împotriva șoarecilor și șobolanilor cu prețuri care pleacă de la 100 de lei. Totuși, îți recomandăm să pui calitatea pe primul loc și nu prețul. Iar asta deoarece sigur îți dorești să scapi odată pentru totdeauna de dăunătorii care se pot dovedi a fi atât de supărători și mai ales de periculoși.

În plus, dacă profiți de promoții, sigur vei găsi un aparat anti dăunători bun la un preț excelent. Folosește butonul de mai jos pentru a vedea cele mai bune promoții.

Cum se instalează un aparat anti șoareci și șobolani?

Instalarea unui astfel de dispozitiv anti șobolani se face foarte ușor. Practic, doar trebuie să îi asiguri energia de care are nevoie. Conectează-l la o priză obișnuită sau pune-i baterii, dacă are nevoie de ele. Apoi, asigură-te că aparatul anti șoareci nu este mascat de obiectele de mobilier. Trebuie ca acest dispozitiv să aibă o deschidere cât mai mare, astfel încât ultrasunetele să nu fie blocate.

De asemenea, ar trebui să ai în vedere montarea aparatului aproape de podea și nu la înălțime. Pune-l la o priză joasă sau folosește un prelungitor pentru a putea face asta.

Concluzii și păreri despre aparatele împotriva șoarecilor și șobolanilor

În final, putem spune că avem doar păreri de bine despre acest mod de combatere a dăunătorilor. Iar dacă vei încerca și tu să folosești un aparat contra șobolanilor și șoarecilor, sigur vei concluziona la fel. Trebuie doar să alegi cel mai bun aparat anti rozătoare iar mai apoi rezultatele sale nu te vor dezamăgi, ci dimpotrivă. Te vei convinge foarte rapid că ai luat cea mai bună decizie. Prin urmare, îți recomandăm și ție să ai încredere în ultrasunete pentru a scăpa de șoareci și șobolani.

Dacă ai folosit până acum un aparat cu ultrasunete anti șobolani și vrei să povestești experiența, te invităm să lași un comentariu.

Feedback-ul și părerile tale pot fi de mare ajutor celor care sunt în căutarea unui aparat anti șoareci bun. De asemenea, dacă ai recomandări de aparate cu care ai scăpat de șoareci, ar putea fi de foarte mare ajutor!

Urmărește-mi blogul pe Google News.

Alătură-te celorlalți 5 abonați.
Împărtășește-ți dragostea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.