cum scapi de paianjeni

10 metode pentru a scăpa de păianjenii din casă

Am vorbit pe blogul nostru despre metodele pe care le poți folosi pentru a scăpa de gândacii de bucătărie. De asemenea, avem și un articol despre cum poți scăpa de șoareci așa că ne-a mai rămas o categorie de dăunători despre care să vorbim: păianjenii!

Își dorește cineva păianjeni în casă? Probabil că nu. Iar dacă apar, se va dori eliminarea lor. Dar cum scapi de păianjenii de casă? Ei bine, am pregătit noi 10 metode care te vor ajuta să faci asta. Iată care sunt metodele pe care ar trebui să le încerci numaidecât atunci când îți propui să scapi cât mai rapid de păianjeni.

De ce să scapi de păianjenii de casă?

Mai e nevoie, oare, de prezentarea motivelor pentru a-ți dori combaterea păianjenilor? Dacă nu ești convins că ar trebui să îi alungi cât mai rapid, atunci află că păianjenii reprezintă categoria de insecte cel mai des prezente în casele noastre.

Pot crea panică, mai ales în rândul copiilor dar și a unor adulți, iar în anumite situații pot fi chiar periculoși. Drept urmare, de ce să riști?

Folosește aceste 10 metode și scapă de păianjenii de casă imediat!

Cum poți preveni infestarea cu păianjeni

Înainte de toate, asigură-te că locuința ta este perfect curată. Făcând curățenie în mod frecvent, vei distruge cuiburile păianjenilor, iar aceștia nu se vor putea înmulți.

Atunci când faci curățenie, concentrează-te pe zonele unde păianjenii s-ar putea ascunde. Ne referim la spațiile greu accesibile, precum spatele electrocasnicelor, după și sub mobilier, în debara sau în alte astfel de locuri.

Nu lăsa insectele să îți intre în casă. Acestea reprezintă hrana păianjenilor, așa că nu ai vrea ca în casa ta păianjenii să aibă parte de condiții de lux. Folosește plase anti insecte, iar în acest fel sigur vei reuși să îi ții departe de tine.

La fel precum șoarecii, păianjenii au o excelentă capacitate de a se strecura chiar și prin cele mai greu accesibile locuri. De aceea, dacă există fisuri și alte astfel de probleme la pereții casei tale, acestea ar trebui remediate imediat.

Nu lăsa lumina aprinsă la uși. Vor veni insecte, iar după ele păianjeni. Drept urmare, îți vor intra în casă.

10 metode care te scapă de păianjeni

  1. Folosește mentă, inclusiv în apa cu care speli pe jos. Pune ulei esențial de mentă în aceasta, iar astfel păianjenii nu se vor bucura deloc. Poți folosi bile de bumbac cu ulei esențial de mentă pentru a-i alunga;
  2. Coaja de lămâie ține, la rândul său, păianjenii departe. Drept urmare, o poți amplasa în locuri strategice, iar astfel păianjenii vor pleca departe;
  3. Ai putea încerca să folosești și lemn de cedru. Pune astfel de bucăți de lemn prin casă, pentru a alunga păianjenii;
  4. Folosește un spray anti păianjeni. Găsești aici un spray grozav;
  5. Încearcă să folosești doar umerașe din lemn. În acest fel, scad șansele ca păianjenii să stea în dulapul cu haine;
  6. Castanele țin păianjenii departe. Drept urmare, pune-le pe pervaz, iar ei nu vor dori să intre în casă;
  7. Oțetul și apa te scapă de păianjeni. Doar amestecă apă și oțet în cantități egale, iar în acest fel vei obține o soluție grozavă pe care o poți aplica peste tot prin casă, în mod special în zonele unde ai observat păianjeni;
  8. Scorțișoara ajută la alungarea păianjenilor. Așa că o poți presăra în exteriorul casei, pentru ca păianjenii să stea departe;
  9. Folosește apă sărată pentru a stropi păianjenii sau zonele cu pânză. Sigur nu se vor bucura prea mult, așa că îți vor părăsi casa. Te vei supăra? Probabil că nu;
  10. Ai mai putea încerca și să amesteci ulei de cocos cu două părți apă. Vei obține o soluție anti păianjeni foarte bună.

Acestea sunt, așadar, cele 10 metode prin care poți scăpa de păianjeni. Tu cum ai reușit să elimini aceste insecte din casa ta?

Urmărește-mi blogul pe Google News.

Alătură-te celorlalți 7 abonați.
Împărtășește-ți dragostea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.