cel-mai-bun-prajitor-de-paine

Cel mai bun prăjitor de pâine – cum îl alegi

Prăjitorul de pâine este cel mai iubit aparat la micul dejun, motiv pentru care nu poate lipsi din bucătăria noastră. Ne face diminețile mai ușoare, oferindu-ne pâine prăjită excelent în cel mai scurt timp posibil. Multe persoane nici măcar nu pot concepe micul dejun fără pâine prăjită bine. Cu toate acestea, este important să ai un prăjitor de pâine bun. Iar asta deoarece nu numai că îți va oferi pâine prăjită în mod excelent, ci totodată te va ajuta să câștigi timp. În plus, sunt multe alte funcții pe care trebuie să le ai în vedere, deoarece pot fi foarte utile.

De aceea, în acest articol ne-am propus să te ajutăm să alegi cel mai bun prăjitor de pâine. Mai exact, îți vom arăta care sunt cele mai bune prăjitoare de pâine de pe eMag și totodată îți vom vorbi despre caracteristicile acestor electrocasnice mici. Astfel, dacă ești în căutarea unui prăjitor de pâine ieftin și bun, cu siguranță îl vei găsi în lista noastră de recomandări.

Cele mai bune prăjitoare de pâine în 2021 – 3 recomandări de top

Dacă te întrebi care sunt cele mai bune prăjitoare de pâine la ora actuală, atunci ar trebui să ai în vedere recomandările blogului nostru. Am făcut o analiză și am ales cele mai bune prăjitoare de pâine de pe eMag în 2021. În analiza noastră, am ținut cont nu numai de caracteristici și de raportul calitate/preț, ci și de păreri. Am consultat recenziile cumpărătorilor pentru a alege doar opțiunile de top.

Astfel, dacă vrei un prăjitor de pâine bun și vrei să faci o alegere de top, iată ce modele ar trebui să ai în vedere:

1. Recomandarea Casei: Prajitor de paine Bosch TAT6A117

Cel mai bun prăjitor de pâine la ora actuală pe eMag este Bosch TAT6A117. Ce recomandă acest prăjitor ca fiind cel mai bun? Ei bine, are o putere de 1090 W și capacitatea de a prăji 2 felii de pâine în același timp. În plus, un avantaj al acestui prăjitor de pâine este faptul că îți permite să selectezi gradul de prăjire în funcție de propriile preferințe.

De apreciat este și funcția de dezghețare a acestui aparat, ce se poate dovedi a fi de mare ajutor. Designul reprezintă, de asemenea, un foarte mare avantaj.

În plus, feliile de pâine vor fi prăjite în mod uniform, datorită unui senzor electronic dar mai ales a sistemului de centrare automată a feliilor de pâine. Feliile mici de pâine vor fi ușor de scos, datorită unui sistem conceput special conceput în acest sens. În plus, vei putea încălzi chiar și chiflele de pâine, folosindu-te de un suport rabatabil. În ceea ce privește curățarea, aceasta se face foarte ușor datorită faptului că există o tavă care colectează toate firmiturile. În final, ar mai trebui să ai în vedere și faptul că este ușor de depozitat.

Prețul reprezintă poate cel mai mare avantaj al acestui aparat. Este acum la reducere, așa că trebuie să dai click aici pentru a profita de discountul generos!

2. Prajitor de paine Star-Light TD-4160W

Un alt prăjitor de pâine foarte bun este Star-Light TD-4160W. Iată care sunt caracteristicile care îl recomandă:

 • Putere de 1600w;
 • Capacitate de 4 felii ce pot fi prăjite în același timp;
 • Posibilitatea de stabili gradul de rumenire;
 • 7 trepte de putere;
 • Funcție de dezghețare;
 • Design modern;
 • Tavă pentru firmituri;
 • Material inox.

3 Prajitor de paine TEFAL Smart’n Light TT640810

Cei de la Tefal fac mereu lucruri minunate, iar de aceea acest prăjitor de pâine nu putea lipsi din lista noastră de recomandări. Iată deci care sunt motivele pentru care ar trebui să cumperi și tu acest prăjitor de pâine Tefal:

 • Putere de 850W;
 • Ecran cu control digital;
 • 3 funcții speciale;
 • 7 nivele de rumenire;
 • Design modern;
 • Funcție de memorare a gradului de rumenire;
 • Posibilitatea de a regla lățimea fantelor;
 • Tavă pentru firmituri; Preț excelent.

Acestea sunt așadar 3 dintre cele mai bune prăjitoare de pâine la ora actuală pe eMag. Poți descoperi și alte modele la reducere, dacă vei accesa acest link.

Care sunt caracteristicile de care trebuie să ții cont atunci când cumperi un prăjitor de pâine

Poți găsi cu ușurință cel mai bun prăjitor de pâine ieftin atât timp cât știi cum să îl cauți. O alegere corectă este neapărat o alegere documentată. Mai exact, trebuie să ai în vedere o serie de specificații înainte de a face această alegere. Despre aceste specificații ne-am propus să vorbim în rândurile următoare. Astfel, dacă te întrebi care sunt aspectele care ar trebui să te intereseze atunci când cumperi un prăjitor de pâine, ți le spunem noi.

Iată așadar care sunt cele mai importante caracteristici tehnice ale unui prăjitor de pâine:

Puterea

Un prim aspect pe care ar trebui să îl ai în vedere atunci când cumperi un prăjitor de pâine este puterea acestuia. Este un detaliu important deoarece influențează în mod direct timpul necesar pentru a prăji feliile de pâine. Astfel, cu cât puterea este mai mare, cu atât pâinea va fi prăjită mai rapid. Prin urmare, ar trebui să ai și tu în vedere alegerea unui model cu o putere generoasă.

Pe eMag dar și în alte magazine online sau fizice vei găsi prăjitoare de pâine cu puteri de la 150 w până la 2500 w sau chiar mai mult.

Sfatul Casa365.ro: alege un prăjitor de pâine cu o putere de cel puțin 800 w, dar cel mai util ar fi să optezi pentru un model de peste 1000 w. Astfel, vei câștiga timp prețios atunci când prăjești pâinea.

Capacitatea de prăjire: câte felii de pâine vrei să prăjești în același timp?

Dacă vrei un aparat de prăjit pâine pe care îl voi folosi doar pentru tine, cel mai probabil un model clasic cu 2 fante pentru prăjirea pâinii este mai mult decât suficient. Cu toate acestea, sunt și cazuri când ai nevoie de mai mult. Dacă pregătești micul dejun pentru mai multe persoane iar toată lumea își dorește pâine prăjită, atunci ar trebui să ai în vedere un model cu capacitate mai mare. Și chiar vei găsi!

Chiar dacă majoritatea prăjitoarelor de pâine au o capacitate de doar 2 felii, vei găsi și modele ce pot prăji 4 sau chiar 6 felii de pâine în același timp. Am făcut noi o listă de prăjitoare de pâine cu capacitate de prăjire mare pentru tine. O poți accesa folosind butonul de mai jos:

Posibilitatea de a selecta gradul de rumenire

Fiecare persoană are propriile preferințe în ceea ce privește gradul de rumenire al pâinii prăjite. Un prăjitor de pâine banal nu îți va oferi posibilitatea de a controla acest grad de rumenire, iar de aceea nu trebuie să alegi un aparat oarecare. Totuși, vei găsi cu ușurință o mulțime de prăjitoare de pâine ce îți oferă posibilitatea de a alege gradul de rumenire preferat. Astfel, vei putea satisface gusturile fiecărui membru din familie.

De asemenea, unele modele dispun de o funcție care memorează preferințele, ceea ce îți va oferi posibilitatea de a obține pâine prăjită exact cum îți place.

Dacă și tu ai anumite preferințe atunci când prăjești pâinea, atunci ar trebui să optezi pentru un model ce dispune de această funcție.

Întreținerea aparatului

Prăjitoarele de pâine sunt niște aparate expuse murdăriei, iar asta deoarece pâinea lasă destul de multe firmituri. Din motive de igienă dar și pentru a păstra aparatul în cele mai bune condiții, trebuie să optezi pentru un model ușor de întreținut. Ei bine, sfatul nostru este acela de a alege un prăjitor de pâine cu tăviță pentru firmituri. Aceasta va colecta toate firmiturile rezultate în urma prăjirii, iar astfel curățarea aparatului va fi foarte ușor de realizat.

Materialele din care a fost realizat prăjitorul de pâine reprezintă un alt detaliu important în acest sens. Alege un model realizat din materiale durabile, ușor de întreținut și de curățat, care își păstrează aspectul atrăgător de-a lungul timpului.

Design

Designul electrocasnicelor mici contează! Cu toții ne dorim o bucătărie cât mai atrăgătoare, în care să ne fie drag să petrecem timpul precum și să putem primi musafirii cu plăcere. De aceea, aspectul prăjitorului de pâine ar trebui să reprezinte un detaliu care să te preocupe. Oferta este variată, așa că ai de unde alege. Așa că dacă tot dispui de posibilitatea de a cumpăra un prăjitor de pâine ieftin și bun dintr-o gamă variată de modele, de ce să nu-l alegi pe acela care te încântă și din punct de vedere al designului?

Alege un prăjitor de pâine rustic, atât timp cât bucătăria ta este amenajată astfel, sau poți opta pentru un model modern. Alegerea trebuie să o faci în funcție de modul în care ți-ai ales decorul pentru bucătărie și de culorile care se regăsesc în aceasta. Dă click aici și vei găsi o mulțime de modele diferite de unde poți alege!

Siguranță

Nu îți dorești un aparat de prăjit pâine care să provoace adesea accidente dureroase, nu? Ei bine, din acest motiv funcțiile și sistemele de siguranță ar trebui să te preocupe. În primul rând, prăjitorul de pâine ar trebui să fie cât mai stabil și să dispună de funcție de oprire automată. De asemenea, materialul elementelor exterioare nu ar trebui să se încălzească.

Funcția de oprire automată garantează un plus de protecție în cazul în care pâinea s-a blocat în aparat. Se evită astfel scurtcircuitele ce ar putea cauza accidente pe care sigur nu ți le dorești. De asemenea, un buton de anulare îți oferă posibilitatea de a opri aparatul oricând dorești, ceea ce se poate dovedi a fi un plus de siguranță.

De asemenea, cu cât există mai multe sisteme și funcții de siguranță, cu atât mai bine. Prin urmare, atunci când îți propui achiziționarea unui toaster bun, acest detaliu ar trebui să te preocupe.

Producătorul prăjitorului de pâine

Sunt nume care inspiră calitatea, iar de aceea producătorul prăjitorului de pâine ales ar trebui să te preocupe. De exemplu, poți avea în vedere prăjitoare de pâine KitchenAid sau, de ce nu, prăjitoare de pâine Russel Hobbs. Nu sunt de ignornat nici prăjitoarele de pâine de la Bosch, Smeg, Hausberg, Tower sau chiar Heinner.

De asemenea, vei găsi multe păreri bune despre prăjitoarele de pâine de la Star-Light de pe eMag. Ai putea încerca un astfel de model, noi îți recomandăm asta. Nu ignora însă brandul prăjitorului de pâine și nu alege un model oarecare. Îți recomandăm să optezi pentru un model de la un producător cunoscut și apreciat, așa cum sunt brandurile recomandate mai sus, iar astfel calitatea este garantată.

Ce funcții ar trebui să aibă un prăjitor de pâine bun

Funcțiile prăjitorului de pâine au, la rândul lor, o importanță imensă. Îți dorești să te bucuri cât mai mult de noul tău prăjitor de pâine, nu? Ei bine, ar trebui să ai în vedere un model cu un număr cât mai mare de funcții. Sau ai putea cel puțin să stabilești care sunt funcțiile de care îți dorești să dispui tu. Care sunt funcțiile unui prăjitor de pâine ce se pot dovedi a fi de mare ajutor?

Un toaster bun ar trebui să aibă, de exemplu, o funcție de decongelare. De ce credem că această funcție este importantă? Aceasta poate ajuta la dezghețarea produselor de patiserie, folosindu-se un suport special în acest sens. De asemenea, la pachet cu funcția de decongelare a unui toaster ieftin și bun mai vine la pachet și funcția de preîncălzire, la fel de utilă în opinia noastră.

Funcția de reîncălzire a unui prăjitor de pâine îți va oferi posibilitatea de a reîncălzi pâinea deja prăjită, fără a o arde mai mult decât este necesar. Astfel, te vei bucura de gustul pâinii proaspăt prăjite, chiar dacă procesul de prăjire a avut loc cu câteva ore în urmă, iar pâinea s-a răcit între timp.

Să nu uiți de funcția de autocentrare a feliilor de pâine! Care este rolul acesteia? Ei bine, aceasta te ajută să obții pâine prăjită uniform, indiferent care sunt dimensiunile sau grosimea feliilor de pâine. Este o funcție simplă, dar foarte practică, de care te vei îndrăgosti însă imediat.

Funcția quick look este des întâlnită în rândul toasterelor bune iar rolul său este simplu. Te ajută să verifici gradul de prăjire a pâinii fără a opri aparatul. De asemenea, dacă îți dorești un acces cât mai facil asupra feliilor de pâine, atunci funcția Extra lift se va dovedi a fi de mare ajutor. Aceasta va scoate feliile de pâine aproape în totalitate din aparat, fiind astfel mult mai ușor de luat. De asemenea, tot în acest sens se poate dovedi a fi de mare ajutor funcția lift and look.

Funcția de încălzire a chiflelor de pâine te-ar putea încânta dacă obișnuiești să prepari burgeri, de exemplu, acasă. Ori dacă iubești chifelele calde, această funcție te va încânta. Sunt toastere care dispun de această funcție, folosind un accesoriu separat, așa că le-ai putea avea în vedere.

La fel de mult te-ar putea încânta și posibilitatea de a încălzi sandwich-uri. Ei bine, ar trebui să știi că un toaster performant îți poate pune la dispoziție o astfel de funcție cu ajutorul căreia vei putea pregăti o gustare mai repede decât ai fi crezut. Un prăjitor de pâine care dispune de această funcție de încălzire a sandwich-urilor are posibilitatea de a extinde fantele întocmai pentru ca sandwich-ul să poată fi introdus fără probleme.

De asemenea, dacă iubești covrigii, atunci ar trebui să ai în vedere faptul că poți găsi toastere de prăjit pâine care încălzesc sau chiar prăjesc covrigii, păstrându-le forma.

Orice altă funcție se va dovedi a fi, la rândul său, de mare ajutor. Prin urmare, sfatul nostru este să nu eziți să cumperi un prăjitor de pâine care îți pune la dispoziție un număr mare de funcții. Fiecare funcție în parte se va dovedi a fi utilă în felul său, la un moment dat.

Garanție

Dacă investești în achiziționarea unui toaster, cu siguranță îți dorești să te poți bucura cât mai mult timp de aparatul ales. Prin urmare, nu îți propui să îl schimbi prea curând. În acest sens, garanția reprezintă un detaliu foarte important. De ce spunem asta? Ei bine, cu cât garanția este mai extinsă, cu atât vei beneficia de reparații gratuite în cazul în care este nevoie.

De regulă, majoritatea prăjitoarelor de pâine au o garanție de 2 ani de zile. Totuși, vei găsi și toastere cu garanție de 4 sau chiar 5 ani. Îți recomandăm să ai în vedere achiziționarea unui model cu garanție cât mai îndelungată. Astfel vei avea parte de liniște în ceea ce privește defecțiunile ce apar din vina producătorului.

Cât costă un prăjitor de pâine bun?

Dacă te întrebi care este prețul corect pentru achiziționarea unui prăjitor de pâine bun, atunci ar trebui să ai în vedere faptul că prețul crește în raport cu performanțele și calitatea aparatului ales. Astfel, dacă îți dorești să cumperi cel mai bun prăjitor de pâine, cel mai probabil vei scoate din buzunar câteva sute bune de lei. Merită însă!

Totuși, pe eMag vei găsi prăjitoare de pâine cu prețuri de la 50 de lei. La fel de bine vei găsi și toastere cu prețuri de câteva mii de lei, concepute însă pentru uz industrial, pentru un restaurant, de exemplu. De asemenea, toasterele KitchenAid, un brand foarte apreciat așa cum spuneam și mai sus, vor avea prețuri de câteva sute bune de lei.

Caută să îți stabilești un buget pentru achiziționarea unui prăjitor de pâine și chiar dacă alegi să cumperi un prăjitor de pâine ieftin, alege cel mai bun raport calitate/preț. Astfel, șansele ca achiziția făcută să te dezamăgească sunt minime.

De asemenea, poți căuta să profiți de promoțiile magazinelor online, iar astfel șansele de a găsi cel mai bun preț pentru achiziționarea unui prăjitor de pâine cresc considerabil.

Casa365.ro își propune să te țină la curent cu cele mai bune prețuri la electrocasnice, așa că ar trebui să urmărești blogul nostru pe Facebook pentru a putea profita de reduceri excelente la prăjitoare de pâine și nu numai.

De ce să îți cumperi un prăjitor de pâine bun?

Un prăjitor de pâine este o investiție foarte inteligentă! De ce spunem asta? Pâinea prăjită nu numai că are un gust excelent, ci totodată este sănătoasă. De exemplu, dacă suferi de diabet, pâinea prăjită se dovedește a fi mult mai ok. De asemenea, pâinea prăjită are un indice glicemic mai redus. În final, dacă suferi de arsuri gastrice, pâinea prăjită se va dovedi a fi de mare ajutor.

De asemenea, un toaster bun te va ajuta să obții pâine prăjită perfect, în cel mai scurt timp posibil. Vei câștiga timp pentru micul dejun, ceea ce este un motiv excelent pentru a-ți cumpăra un toaster performant și de calitate.

În plus, alegând un prăjitor de pâine de cea mai bună calitate, îl vei putea folosi ani buni, încântandu-te la fel de mult în fiecare dimineață.

Iar motive ar mai putea există o mulțime, însă le vei descoperi dacă vei alege să cumperi un prăjitor de pâine la cel mai bun preț. Recomandările din acest articol vor face ca alegerea ta să fie mai ușoară.

Concluzii

Acestea sunt așadar principalele caracteristici pe care ar trebui să le ai în vedere atunci când îți propui achiziționarea unui toaster de calitate. De asemenea, sperăm că recomandările noastre pentru cele mai bune prăjitoare de pâine de pe eMag să îți fie de ajutor. Iar dacă ai întrebări sau sugestii, poți lăsa oricând un comentariu. Pentru noi, este foarte important să adunăm păreri de la cumpărători și de la utilizatorii obișnuiți. Părerea cititorilor contează, așa că nu ezita să o expui!

Urmărește-mi blogul pe Google News.

Alătură-te celorlalți 5 abonați.
Împărtășește-ți dragostea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.